Ho hi ho ha, APA!

En grym dag på Boda Borg! För er som inte vet vad det är så är det nästan som fånfarna på fortet. Det är en stor byggnad med koridorer med massor utav dörrar. Bakom varje dörr gömmer sig en utmaning. Det kan till exempal vara att hitta ett lösen ord och skriva det samtidigt som du trycker på någon annan knapp, eller att du ska ta det genom en laborynt, gå genom en gång och inte nudda laser strålrna som går kors och tvärs. Det kluriga är att man har ingen aning om vad som väntar en bakom dörrarna och alla uppdrag går på tid. Efter varje bana får man en stämpel.

Det var väldigt svårt måste jag säga, man måste vara båda smidig smart och snabb, och det gäller att sammarbeta då hela laget måste igenom alla banor för att få en stämpel. Men jag och Lislea kämpade på och gav oss aldrig, medans Bengt körde på taktiken att skyll apå tekniken. "Det här funkar ju inte, så värdelöst, det är ju något fel"!! Men "Lag Crew" som vi kallade oss lyckades iallafall samla ihop stämplar som ex Vinter, Basket,  Laborynten och Stjärnor och planeter.




Vi valde att inte bära runt på kameran där inne så det togs inga bilder, men för att ni ska få en bild ändå om hur vi såg ut som kan jag ju bara berätta att vi var otroligt fula båda två, jag och Lisela. Vi hade gympakläder på oss och våra pannor var blöta av svett och kinderna rosröda. Innan varje rum stod vi och dansade som apor och när det var dags att gå in skrek vi en ramsa framför alla som ville titta på oss. När vi väl var inne i rumman var vi bara inställda på att ta oss till andra sidan, så om våra byxor åkte in i rumpan och om vi så fick lov att ta av oss tröjorna så bryddde vi oss inte. Vinna eller försvinna. Och vi vann!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0