latmask stayling

Idag blev det en latmask stayling av mitt hår! Ungefär så här går det till då:

Duscha, sätta upp luggen i en hårnål, låta självtorka utan att kamma det, stå upp och ner, spraya, KLART!

 



Nu ska jag åka hem till Mattias. Jag har blivit bjuden på middag och det tackar man aldrig nej till. Ikväll ska vi åka iväg och mysa till en bio, jag lär väl ge New moon en chans nu när alla andra gör det.

Ha en bra första advent alla, Puss.

hemma hos mamma

Hemkommen.

Inte så mycket bättre idag. Trött slut, illamående, ont i huvud och mage. Jag har lovat mamma att sätta mig och skriva lite loggbok och portfolie. Sen ska jag lägga mig i sängen och se lite one tree hill. Kanske sova lite.
Förhoppningsvis känne rjag mig piggare till kvällen, då ska jag träffa Mattias. Enda kvällen han kan den här helgen.

Vi hörs senare.

Puss på er!!

Jag är så glad. Utmattad men glad. Jag somnade på soffan till en film och vaknade av att det ringde på dörren.
"Är det redan morgon" var min första tanke, men nej da. Det var mina gulligaste vänner som stod utanför dörren och ropade på mig. De skulle titta till mig så att jag var okej, och med sig hade de muffins (vilket var det godaste jag ätit på väldigt länge och som inte räknas som godis) och saft och en tidning.
Ni är änglar allihop!! Tänk vad så lite kan förändra hela situationen, från värdelös till fantastisk.

Tack så hemskt mycket, ni gjorde mig betydligt bättre på bara två sekunder. Jag är så glad att ni är mina vänner! Ni är underbara.


 Förresten så har jag fått årets första julklapp.. från mig själv :) Boxen anlände hem till mamma och pappa igår! Yippie! Jag vet vad jag ska göra i helgen.

Vad ska du göra?


Nian gör sig påminnd

Jag vaknade med blodsmak i munnen idag. Stressen har satt sig i käken på mig och jag biter sönder min kind på nätterna, i natt var det värst. Att jag var stressad det visste jag, men jag kunde aldrig tro att kroppen skulle reagera så här. I morse kände jag mig illamående men gick till skolan ändå. Som jag sa till Lojs igår "Inte en chans att man har tid att vara sjuk nu, då överlever man inte".

Men det blev bara värre under dagen och vid lunch hade jag så ont i magen att jag nästan gick dubbel. Jag vet precis vad det beror på. Jag har kännt det här förut. En huggande smärta precis ovanför naveln som bara blir värre och värre ju mer man rör sig men som går över om man ligger still. Stress.
I cafeterian kunde jag lägga mig på en soffa och känna hur det blev lite bättre några minuter. På matten fick jag dock lov att gå ifrån in på en toalett och sätta mig på golvet och andas, tårarna tryckte på och jag orkade knappt hålla upp huvudet, svårt att försklara. Jag minns när pappa fick lov att hämta mig och köra hem mig till Järna, denna gång ska det inte bli så.

"Inte nu, snälla inte nu!" Jag hade varit envis hela dagen att jag skulle vara kvar och göra matteprovet och åka hem sedan. Men när jag inte längre kunde stå på benen lyssnade jag på mina vänner och sjukanmälde mig. Nu är jag hemma med matteprovet fortfarande på axlarna och mer där till.

Kroppen har sagt sitt, men vad kan jag göra?

Jag vilar idag, försöker sova lite, sen är det tillbaka till verkligheten igen. Imorgon.

Vi är på fötter igen.

Goddagens .

Jag sitter här och käkar vindruvor. Fantastsikt gott och mycket bättre än godis. Dagen har varit av blandat kompott. Seg mattelektion med ingen ork överhuvudtaget, dock gick det ganska bra på religionsprovet och kina maten var en höjdare. Dagens pinsamhet var när Christin valde att fickparkera upp på en trottoar utanför polishuset och sedan lämna oss själva i bilen medan folk gick runt oss och skrattade.

Mötet på make up store gick jätte bra. Vi hamnade i en djungel av möjligheter och fick plocka på oss hur mycket vi ville för 60% av priset. När vi gick där ifrån var vi 2000 kronor fattigare men hade dock samlat på oss:
- 18 st ögonskuggor
- 5 st rouge
- 5 st läppstift
- 3 st läppglans
- 1 st puder
- 6 styck pennor

Att inte förglömma ; detta är inte smink till bara våra kurser i vår, utan också smink som vi kommer att kunna dela emellan oss när företaget ska läggas ner! WEEEI!

Det går väldigt bra för oss nu. Vi har stor marginal till budgeten vi gjort och vi har blivit sponsrade med marknadsföringen, stor del av sminket, övriga produtker, montern, m.m

Nu ska jag käka upp vindruvorna sedan ska jag sätta mig och arbeta lite med högen med plugg som är kvar.

Jag älskar dej



Du är mitt godis, och dej ska jag aldrig ha förbud mot.

Frossa

Jag sitter här med tre lager kläder på mig. På fötterna har jag inte bara strumpor utan också ett par raggsockor och ett par ulltofflor över det. Jag fryser jätte mycket. Min nacke är helt stel efter att jag gått runt här med axlarna upp till öronen.

Nu ska jag lägga mig, jag ignonerar att klockan inte ens är nio, jag lägger mig iallafall. Jag är mätt, det är inget på TV, jag fryser, jag är trött och jag har pluggat klart. Jag FÅR gå och lägga mig. I morgon blir det 3 timmar matte och sedan lusch med tjejerna på stan, kinabuffé står på menyn. Efter skolan blir det att besöka Make up store och hoppas på att de vill göra affärer med oss.

God natt allesammans, nu ska jag värma mig under tre leger med täcken också.

Beställd!

Emilia: Pappa! Kom fort! Titta, den här vill jag ha. OH !
Pappa: Köp den.
Emilia: ..och titta, den kostar bara 200 kronor!
Pappa: Men varför har du inte redan köpt den ?!

För er som inte redan vet -boxen är beställd och betald och anländer i postlådan till nästa helg. Helt otroligt bra tröst-shopping, ni borde testa det. Jag och Lisela har bokat tid framför tv:n där vi ska sitta och minnas våra gamla tider så one tree hill var vardag. LÖÖV !

Ps, jag fick så klart lov att fråga mamma en extra gång innan jag tryckte på beställ-knappen. Att pappa säger ja behöver inte betyda att jag kan köpa den. Att jag är 18 år avgör inte heller.  Det gör mamma.
Jag har precis slutat fråga henne om jag får ta ett tugummi eller om jag får vara ute till klockan 12, att sluta fråga henne om jag får köpa eller beställa saker kommer jag nog aldrig att göra.


REA REA REA!

Jag får gåshud. Jag vill vill vill ha den här underbara boxen, och gärna nästa också. Halva priset nu, 199 kronor. Kan det bli billigare? Frågan är vad Mamma säger om jag köper en julklapp till mig själv så här en månad innan jul? Å andra sidan så har hon sagt att jag inte kommer att få den i julklapp. Hon vill inte vara ansvarig till att jag sitter uppe hela nätterna i två veckors tid för att se min favorit serie. Nix pix.
Själv kan jag vara hur ansvarig som hellst! Inga problem.

Två hundra kronor, den är värd miljoner.



Vad tycker ni? Ska jag slå till?


70-års kalaset!

Mormors 70-års kalas var en hit! Vi tog med henne på en hemlig resa hela släkten och vi hade jätte trevligt.

Här följer ett gäng otroligt dåliga bilder, ni får gissa er till vad de ska föreställa;


Dagen började med att hon fick komma till salongen för en och en halv timmes lyx.
Skön hårbottens massage, föning, stayling och sminkning.
Här sitter vi på hotellet och väntar på tre-rätters.


Anton snyggar till sig framför kameran


Snygg-Mattias. Han lärde mig om "boxen" och varnade mig för killar som bara ville en sak.
Tack för det :)


Söta födelsedagsbarnet. Huvudpersonen denna kväll.


Denna bild ska föreställa kusin nr 3. Denna unge man håller stolt upp en bit papper med numret till den rara servitrisen. Han hade från sekund ett flirtat med henne och detta blev resultatet.





En del av skraran .


Molly och Puff !


SÖTIS!

helgen

"Drömde inatt att jag lurades till att käka en magnum. Efter första tuggan kom jag på att det också räknas som godis. Hemska mardröm! Hur går det för dej med godiset?"
~Therese


Hur det går för mig, jag vet inte. I veckan gick det jätte bra, men sen kom jag hem.
Här hemma är det lite mer som gör en sugen, som frester en. Men jag försöker motstå och det har gått bra hittills. Förra helgen hade jag namnsdag och då fick jag en söt hjärtskål med karameller i av Mattias, jag har drömt om de goda karamellerna, drömde att de svävade runt huvudet på mig och retade mig och lipade åt mig. Efeter det fick de ligga i en skåp ensamma. Rätt åt dem.
På mormors 70-års kalas sprang hälften av släkten och på minnde mig om mitt förbud i allt jag stoppade i munnen, den varma chokladen, salta pinnarna, köttet, vattnet. Tydligen skull ejag passa mig för allt! Å andra sidan så sprang andra hälften av släckten runt och påminnde mig om att mormor bara fyller 70 år en ång i livet, och att Therese ändå inte var där så att hon kunde se mig.

Nu äntligen ska jag tillbaka till falun, då kanske det blir lite lätttare.






Ett totalt ointressant inlägg. Läs inte

Jag fick vänta en timme på resecentrum idag, igen. Varje torsdag missar jag tåget med 2 minuter och det är alltid lika frustrerande. Men en extra timme på resecentrum kunde väl vara intressant? Eller kanske inte..


Jag satt som en klubbad säl på en av bänkarna i buss-väntesalen. Min stora truck till värska tog upp resten av bänken och på den hade jag staplat mina andra väskor och maten som jag hade köpt till bussresan hem. Mittemot mig satt Anna-karin, en tjej i samma klass som jag, och läste en mode tidning och lyssnade på musik. Själv kunde jag höra allt runt om mig. Tramp, tramp, tramp, massor av folk gick förbi mig. En gick som om hon hade all tid i världen, som om hon var långt långt borta i tankarnas värld. En annan sprang förbi mig som en vindpust, brottom till bussen som stod och väntade lite längre ner i salen, han missade den och jag kunde riktigt höra den stora sucken. Jag led lite med honom en liten stund men fastnade snabbt med blicken mot killen som kom gåendes. Han hade jag sett förut, varje torsdag klocken kvart över 5 kom han gåendes genom resecentrum. han hade påsarna med sig idag också, hemköps påsarna som han lägger alla tomburkar i. Stackare, han måste vara max 25. Vilken 25 åring går runt och letar efter tomburkar? Jag led med honom också.
Tramp tramp ... tramp tramp ... tramp tramp ... Där stapplade en halt tant på kryckor och lite längre bort kom en pojke som liknade Kaspar i nudådalen. Han hade en töntg mössa med en boll högst upp och i nacken och fram på pannan stack lite av han krulliga hår fram och där gick han och log så där fullkommligt onormalt och gulligt att man bara ville nypa honom i kinden.

Utanför åkte bussar hit och dit, lämnade av folk och plockade upp folk. Det kom säkert 30 olika bussar innan min slutligen kom, 57:an. Jag hade blivit en timme gamlare jag hade sett säkert 100 nya människor, räknat till 30 bussar och kännt medlidande till två totalt främmande personer. Vad har jag lärt mig? En timme på resecentrum är kanske inte så tråkigt ändå?


Min helg är fullbokad

Nu är det bara köket kvar, sen får jag gå och lägga mig. Äntligen!
Packar, det gör jag i morgon, brukar gå rätt fort. På fredag ska vi ut och fira mormor på 70-års dagen så jag lär packa i något snyggt att ha på mig. Jag har bestämmt mig för att ha mina bruna högklackade iallafall, vad det blir till dem vet jag inte. Det ska bli kul att sova över på hotell och äta god mat och umgås med släckten lite. Innan vi åker iväg ska mormor komma till salongen för en lyxig stayling. Skön massage, inpackning, föning, och ev sminkning.

På lösdag ska jag träffa Lisela, och på söndag blir det att fara iväg och hälsa på farmor också. Alla andra lediga sekunder ska jag försöka plugga så mycket jag orkar. Jag ska försöka även om jag spyr av bara tanken.

Godnatt mina vänner, dags att ta tag i det sista. Jag börjar längta efter min sköna säng!

 

Min snygga skor

do something

Men så kommer man till den sekunden då alla sina problem tycks försvinna.
Det är samma sekund som man inser att det finns så många människor som har det så mycket värre. Människor långt, långt borta i en annan del av världen, men också människor i sin omgivning, så nära.

Därför, tänker jag skruva upp volymen i högtalarna och börja städa hela min lägenhet. Jag tar tag i en liten del av mitt liv nu, för er skull. Jag har ingen anledning att krypa ner under täcket och hoppas på bättre tider. Jag har så mycket jag kan göra åt situationen, andra kan inte det. Andra kan inte göra något alls, hur mycket de än vill. Det kan jag, och det ska jag göra NU!

I morgon, ska jag ta tag i nästa grej.



Jag är bara en av många, många fler

Musiken räddar min dag


frågetecken

Är naturgodis godis ?


bortom all kontroll

Hall-lampan har gått sönder, fläkten funkar inte, gardinen är trasig, internet krånglar, jag får inte kallvatten i köket, mina blommor har dött, lägenheten ser ut som ett bombnedslag, jag får inte upp gardinen i köket, msn funkar inte, kamerasladden är borta, tvättkorgen är full, jag har plugg full hela väskan, mina pengar drar iväg på onödiga saker .

.. och jag orkar bara inte mer. Jag vet inte vart jag ska börja, jag vet inte hur jag ska göra, eller hur jag över huvudtaget ska hinna göra allt. Mamma är inte här, Pappa är inte här, Lisela är inte här, Syster är inte här, Mattias är inte här. Snälla gode gud, ge mig styrka .

deal or no deal?

Pappa! Mitt internet funkar inte. Fix it!

Och till mamma och syrran, kul att ni antar min utmaning.
Det här är reglerna:
- Inget godis, där också inräknat choklad.
- Ingen glass, glasstorta är glass!
- Inget chips där dock inte popcorn räknas (eller vad tycker ni).

Bullar och läsk gör ni som ni vill med, jag äter ändå inte det. (väljer ni att äta det blir ni säkert mer sugna - fördel till mig). Det gäller ju att tänka taktiskt!

Jag har iallafall börjat med en rivstart, igår slängde jag allt sött jag hade. Så nu är min lägenhet fri från det.
Vi börjar nu, eller i måndags för att vara exakt. Den som bryter mot reglerna får köpa en extra julklapp till dem som klarar av det. Förlorar ingen får alla en extra julklapp. Låt leken börja!

Ps, Det är fusk att blanda in godis i mat eller efterrätter, ex choklad till fruktsallad. Så försök inte!


I can´t stop myself

Jag vill inte ha mer. Det är inte ens gott längre. Det är sant, jag vill verkligen verkligen inte ha mer, men mitt själv-disiplin är värdelöst och jag äter som en häst iallafall. Syster, jag kan bara säga att jag är lika som du. Jag äter tills det inte finns något mer och då spelar det ingen roll fast det inte ens är gott, eller om jag håller på att spy för att jag är så proppmätt!

Hur ska vi ta oss till? Varför köper vi godis som vi inte ens vill ha? Vad är det för vana egentligen? Suget efter något bara, vanan att ha något att tugga på, att ha något att göra när man ser på tv en kväll. Åh, det skulle funka lika bra med vatten, men det inser jag inte när jag står där på ica och betalar för en godispåse som inte ens är god, och när jag väl köpt hem det måste jag bara äta upp det. Tydligen måste jag bara det.

Jag sitter här och mår illa av all After Eight som jag proppat i mig. Och under de senaste 10 minuter har jag tagit en men lagt tillbaka den hundra gånger. Jag har till och med försökt göra det svårt för mig själv. Lixom lagt upp kartongen högst upp i hyllan men efter två minuter kommer jag på mig själv stå på en stol och leta fram en bit iallafall.

Sjukligt? Jag skojar inte! Snälla lås in mig i ett hus långt in i skogen någon! Eller ge mig lite själv-disiplin!

Therese, vad säger du? Inte en godis fram till jul? Den som lyckas får en extra julklapp! Micke får hålla koll på dig och mina vänner får hålla koll på mig, när vi är själva får helt enkelt samvetet hålla koll på oss. Jag behöver någon att tävla emot, du vet vad jag menar, svik mig inte nu!


Mozella - Can´t stop

Jag är som ett barn innan julafton .

Hejsan hoppan. De "kloka vuxna människorna", som pappa så fint uttalade det, har lagt sig nu. Jag, den lite mindre kloka, sitter fortfarande och tramsar mig med Ap-liselan. Jag saknar henne. Vi saknar varandra. I morgon ses vi äntligen och då blir det inte en lugn sekund här hemma, inte en millisekund. Jag skulle kunna äta upp tokfian hel om jag så fick, så mycket vill jag bara ha henne här, NU NU NU NU !

Jag kommer alltid vara din ap-gris.

Som tre miljader sura björnar-askar , som tjugoelva boxar med one tree hill <3

Det där håret ..

Syster ville se hur håret blev, här kommer bilder på det !




Varmt ljus





Kallt ljus

Ser ni någon skillnad? -Inte jag heller. Vi höll på i 4 timmar. Gjorde en avfärgning, blekte slingor på olika ställen, färgade in. Jag ville få bort det bruna och göra en beige underton istället. Och få allt hår till en beigekall ton. Fast tiden räckte inte till så läraren bad oss lägga i en lila toning i slutet vilket slog i mörkt på det ljusa så Robin fick lov att skölja efter 2 minuter istället för efter 20 minuter.

Resultatet blev att det bruna fortfarande var brunt men mycket mer guldigt, och att det ljusa nästen blev vitt/silver/lila. 4 timmar och 200 spänn i onödan. Mitt hår blir aldrig bra, HJÄLP MIG!

Proppfull

Snälla..  Sluta..  Ät.. !!

Jag har ont i magen redan, hur ska detta gå? Får bli att gå till sängs tidigt ikväll så att jag inte hinner äta så mycket. det är bara det att jag måste packa tills hemresan i morgon också, och skriva loggbok, och klockan som redan är 21.40 ! Snabba puckar!

min dag

Vilken chock i morse när jag vaknade av den ringande veckarklockan. Jag drömde att jag skuttade runt på en stor vit strand någonstans långt långt härifrån, men så vaknade jag i min kalla lägenhet, i kalla sverige. Och snacka om chock när jag kom utanför dörren och såg att det dessutom låt snö på backen och att det var jätte kallt och isbana på vägarna. Jag trippade iväg till bussen som banbi på hal is.

På tal om bambi på hal is! Jag snubblade raklång över alla miljoner saker som ligger i min hall är jag kom hem från skolan för ett tal sedan, slog i pannan i bänken på andra sidan hallen och knät gick nog sönder också, kunde ha gjort iallafall. Kanske dags för städning?

Det har varit en lång dag idag, egen hårvård på morgonen, matte hela eftermiddagen och öppethus på kvällen. Hem kom jag inte förens strax efter 8. Under armen hade jag med mig en stor ask med After Eight som jag fått av lärarna som tack för att jag stannade kvar på öppethus. Där jag, tillsammans med Lojs och christin, berättade lite om skolan för framtida sökande. Ni som känner mig väl vet att jag är tokig i After Eight, och jag skulle kunna tro att hela asken slinker ner i magen redan ikväll. Säkerligen..

Det har varit en lyckosam vecka det här. Ett mirakel hände i går när vi hittade vår försvunna mapp med alla våra uf anteckningar. Tack snälla för det. En stor börda har lyfts från mina axlar. Nu kanske jag till och med orkar ta tag i resten av mitt liv.

Jag har tagit en massa bilder på hur håret blev efter färgningen i morse men hittar inte sladden så jag får inte in dem i datorn. I morgon kanske.

Puss så länge.


music




"Cause I don't blame you anymore
That's too much pain to store
It left me half dead
Inside my head
And boy, looking back I see
I'm not the girl I used to be
When I lost my mind

It saved my life"

kungen

Idol-Erik du gjorde det igen! Bäst av alla, inte bara igår utan någonsin. Tack för den underhållningen.

..och för er som missade :





Uppdatering: Jag får gåshud på kinden.

Varning för negativt sound.

Jag sitter och väntar på att ett mirakel ska komma och lyfta upp tillvaron lite. Jag har klantat mig, jag har förstört alltihop, sabbat det vi så länge jobbat på. Det värsta är att jag vet inte ur jag ska göra för att lösa hela skiten jag skapat. Vi håller på att gå under, du och jag och jag vet att mycket av det beror på min oförsiktighet.

Jag vill bara säga förlåt till dig, det var aldrig meningen.

Det har varit en otroligt läng dag idag. Nu är jag helt slut, precis som jag har varit alla andra kvällar också. Det måste vara den här höst depritionen, det kalla, det mörka och det där blöta som kommer ner från himlen. Igår var det totalt svart när vi kom ifrån skolan. Jag hatar den här tiden då det är mörkt när man går till skolan och mörkt när man går hem. Trött, trött, trött.

Just nu borde jag plugga, men det är bara något jag borde. Istället kommer jag nog att låsa in mig i mitt rum och måla, något riktigt fult ska jag måla, kanske mår jag bättre sen då.

en bättre dag i morgon

Vi hörs i morgon istället. Jag är rätt negativ idag, och det är inte kul att skriva negativa saker.

Puss så länge

Sex punkter

- Jag är mycket mycket trött och stressad över UF-arbetet.

- Idag är det bara 52 dagar fram till julafton och då önskar jag mig en symaskin.

- Mitt nya "sunda" liv -utan socker, går inte så bra. Men den här veckan ska jag köpa ett halv års-kort så att jag kan börja boxas.

- Killen i vit tröja kollade så mycket att det såg ut som att han aldrig sett en tjej förut.

- Ikväll ska jag ta ett riktigt långt bad. Tända ljus, lägga bra musik i spotify-listan, skrubba mig med en skön peeling över hela kroppen och lägga en fuktrik inpackning i mitt hår.

- Mysteriet om "deras sommar tillsammans" fortsätter. Undra om jag någonsin kommer förstå vad det där egentligen handlar om? Förresten så vill jag ha mer, bara så att du vet (för femtielfte gången).

 


jag är så trött

Christin kom hit nu ! Annars somnar jag på momangen, här sittandes på en stol.

To lose all your memories

Jag drömde en hemsk dröm här om dagen som jag glömt att berätta om.

Jag bowlade med mina vänner då någon kastade ett klot i bakhuvudet på mig. Jag hamnde på sjukhus i flera veckor och när jag vaknade upp hade jag förlorat delar av minnet. Jag hade glömt vem jag själv var och jag kunde inte längre minnans människorna runtom mig. Min mamma och pappa fanns fortfarande i minnet, men alla andra var främmande människor för mig. Min syster och min bror, min pojkvän och mina bästa vän, jag kunde inte minnas någon av dem.

Jag fick gå i terapi i flera månader, min mamma fick berätta för mig vem som var min syster och min bror. Mitt liv återspelade sig ifrån någon annans synvinkel. De lät mig läsa min egen dagbok och andra texter jag skrivit och uttryckt mig i, som kunde få mig att känna och minnas vem jag var. Jag vet jag minns skolan jag hade gått på, jag kände till mitt rum och jag hade inte glömt mitt yrke, jag kunde klippa, skriva och göra det jag lärt mig.

Den dag jag kom tillbaka till skolan, kom jag som en ny i klassen. Jag strök mina fingrar mot skolans tegelväggar och visste att innanför dessa väggar finns så många minnen, jag minns de bara inte. I klassen visste jag inte vilka som var mina vänner och vilka som inte var det. Jag visste inte vem som brukade snacka skit om mig eller vem som jag brukade härma lite i smyg. De kännde mig så väl, men jag visste inte vilka människorna var.

Jag fick hålla tal i aulan om min situation. Jag tror att jag pratade om vad som hade hänt och hur allt var nu. Det jag minns starkast i min dröm var hur jag berättade om två människor, min pojkvän och min bästa vän. "Förra veckan träffade jag min pojkvän, han heter Mattias och han berättade att vi varit tillsammans i fyra och en halvt år. Jag måste ha varit väldigt kär i honom".

"Lisela, hon berättade för mig att jag var hennes bästa vän och att hon var min. Hon verkar väldigt snäll. Kanske vill hon fortsätta vara min vän? Igår visade hon mig kort på oss och berättade att jag inte gillar att träna, precis som henne".

Jag vaknade med tårarna i ögonen. I drömmen hade jag glömt de viktigaste minnen i mitt liv. På två sekunder hade mycket av det som betyder mest för mig raderats. Det var en fruktansvärd dröm, en mardröm som jag fruktar för. Mina älskade minnen är så otroligt beydelsefulla för mig.

Från mig till er: ta vara på era minnen, det är dem man ska minnas vid svåra stunder.


http://jokla.deviantart.com/art/memories-4763437



RSS 2.0