MUMS!

Svärmor bjuder hungrig Millie på Tacos. Tack för det!


FILM

Här kommer en liten del av vår fantastiska tripp. I slutet av filmen står Lojs och äter sallad i vårt lilla kök som vi hade på tåget. Det var fullsatt så vi stod större delen av resan hem, men kul hade vi trots det.  


Bönder i stan

Hej allesammans! Nu ska jag försöka i korta drag berätta hur vi haft det i storstaden, jag och Louise/Lojs (kan aldrig bestämma mig för vad jag ska kalla henne).

Tisdag morgon började vi vår resa och runt tre tiden steg vi äntligen av tåget på T-centralen i stockholm. Vi hade planerat att vi skulle låsa in vår packning direkt och sedan rusa iväg och shoppa så mycket vi kunde av dagen som är kvar. Men det blev inte riktigt så.. Vi hittade nämligen inte ut ur centralen! Eller ja, ut kom vi men inte dit vi ville. Louise hade inte varit i stockholm på flera år och hade ingen aning om var vi skulle gå, och själv hade jag bara ett svagt minne av att om man går av vid Stockholm C så skulle man komma till sergelstorg, "plattan". Så var dock inte fallet. Efter ca en och en halv timmes springande ut och in i olika utgångar och en hel del strosande på gatorna runt om kring hade jag bara lust att ställa mig i mitten av centralen och skrika:

-Vi är bönder i stan, VART HAR NI GJORT AV UTGÅNGEN ?!

Som tur var stötte vi på en dator där det stod information och där kunde vi, stackare, ta reda på vart vi egentligen var någonstans. 300 m fram plattan, så klart. Mitt lokalsinne var det inget fel på för jag hade kännt på mig att vi var i närheten hela tiden, dock var minnet lite dåligt men då hade vi ingen tid att stå och grubbla över det -eftersom vår shopping tid var snart slut !!

Efter ett par timmar var vi kanska trötta och vi kom till punkt två på vår "att göra-lista", nämligen hitta en lyxig resturang där vi skulle kosta på god mat och sitta och prata till sena kvällen. Men det blev inte riktigt så, denna gång heller..

Tänk er detta: Det är iskallt ute. Det blåser isvindar och det små regnar. Vi går runt med tunga väskor och leter efter en fin resturang, finns inte. Vi börjar leta efter en vanlig pizzeria, finns inte. Efter ca 7 varv runt om i stan, genom varje gata och torg ger vi upp. Vi har ont i fötterna och axlarna, fryser om händerna och är så hungriga att vi snart börjar gråta. Kvällen slutar med att vi tar tunnelbanan ut till Gubbängen och där hamnar vi på något "Take away"-ställe. Det blir ris och grönsaker hemma i lägenheten, och så var det med punkt 2.

På morgonen därpå besäkte vi skolan jag har pratat om. Verkar vara en väldigt kul utbildning! Efeter det var det bara shopping som stod på schemat. i sex timmar gick vi runt på stan innan vi slutligen åkte hem. Trötta och flummiga.

Nöjda trots omstämdigheterna.

Jag ska uppfostra henne till världens bästa apa

Har hon lärt sig säga APA !? Jippie !



Jag räknar ner minuterna, nu är det inte långt kvar. Om en liten, liten stund åker vi till Jönköping och då får jag äntligen pussa på min älsklings unge och slå syrran på armen. Jag har saknat mina favorit tjejer så länge. Två månader har det gått, det borde vara lag på att man måste träffa sin familj minst en gång i månaden, kanske ska jag skicka in det förslaget till politikerna. Eller så blir jag politiker själv.

Mira har lärt sig säga mitt namn, Apa. Det är ju ett stort tecken på att hon saknar mig lika mycket som jag saknar henne? I helgen ska jag lära Mira massa nya saker, visa henne hur man blir lika snygg, smart och cool som hennes moster.

Ses snart, Jönköpingsbor!


Den är klar!

Den är klar ! Den där hemska affärsplanen är inlämnad och nu tynger den inte ner våra axlar längre. Varför känns det inte bra? Jag blev inte alls njöd med den och Louise kände samma sak. Vi har arbetat så otroligt hårt och länge. Hela dagar har vi varit i skolan och skrivit och diskuterat och funderat, men vi blev jätte stressade iallafall. Allt gick fel idag, tekniskt fel i skolans färgskrivare, pappar fastnade i maskinen, vi fick inte in bilderna på datorn, vi glömde av massa saker som vi tänkt ha med, framsidan blev ful och vi fick ingen baksida. Vi lämnade vår affärsplan med en tår i ögat. Vårt jobb som vi lagt ner kändes bortkastat!

Men nu är det över. Nu får turen avgöra hur det går. Förhoppningsvis känns det lite bättre i morgon. Det känns iallafall bra att få andas ut lite, känna att vi inte behöver skriva på den mer. Nu har jag bara ett skönt lov framför mig! UNDERBART!


en morot

jag.. måste.. äta.. något ..!!

Den inre rösten plågar mig, "ÄÄÄÄT" skriker den åt mig. "Det finns massor av godsaker i kylskåpet", påminner den mig. Men jag ska inte, jag har till och med slängt allt sött och liknande ifall jag går upp i sömnen inatt och äter ut köket. Man vet ju aldrig? Haha, nejdå så farligt är det inte, bara nästan.

Resan till Stockholm är bokad nu. Känns super kul att vi kommer iväg, Lojs och jag. Kanske får vi känna på lite hur det kommer vara om ett år om det blir så att vi båda flyttar till stockholm. Jag har alltid sagt att Stockholm är alldeles för stort för mig, för mycket betong och trafik. Det tycker jag fortfarande, men jag kan faktiskt tänka mig att flytta dit för att få se lite annat ett tag, komma bort från dalarna lite. Det känns bra att veta att Lojs är inne på samma spår, då blir jag inte helt ensam iallafall. Kanske Mattias är intresserad av att följa med också.

Mamma och pappa, vad säger ni, följer ni med också?

Nej, nu blir det en morot tror jag .

UPPDATERING: Det blev två morötter ..


Socker försvinn!

Jag och mamma har en överrenskommelse. Hon ska gå ut och gå, och jag ska sluta med sockret. Jasså tänker ni? Hur kunde jag gå med på det? JO! För att jag är så otroligt trött på att hela tiden äta. Jag äter så fort jag hinner, är det inte mat så är det godis, eller riskakor, eller bröd. Jag kan inte sluta för magen känner ett sug efter någonting att stoppa i munnen hela tiden. Mamma säger att det beror på mitt stora sockerberoende. Tydligen ska suget sluta om jag bara slutar äta socker. Okej, tänkte jag, vi får väl se!

Nu är jag uppe idag två och har inte ätit något sött. DAG TVÅ! Känns som en evighet, jag får hela tiden påminna mig själv om att inte stoppa någonting i munnen, jätte svårt när man är så inne i den här ovanan. Jag vet ju inte vad jag ska äta istället? Vatten? Det ska tydligen ta en vecka innan det ger resultat, heja heja heja mig !!

hjälp!

Vad ska jag äta för mat idag ?!


godmorgon

Godmorgon!

Jag är riktigt trött idag. Lägenheten är iskall så det kändes extra jobbigt att slita sig från det varma täcket, framförallt när jag visste att jag egentligen inte behövde gå till skolan idag. Jag kämpar på, från morgon till sena kvällen. Sitter och skriver på det sista nu, sen är det bara finputsningen kvar, det där roliga.

Efter lovet nästa vecka börjar matten. Då kan jag inte längre åka på måndagar, utan får en dag mindre på helgerna. Undra hur det ska gå, jag känner mig reden stressad och om någon vecka börjar vi tidigt och slutar sent varje dag. Varför just matten? Det kunde väl ha varit dans eller bild eller något annat ämne.

Som sagt, jag kämpar på. Det här ska gå bra om jag bara kommer på fötter igen. Jag ser framemot lovet, ser fram emot att träffa syster och jag ser fram emot att åka till stockholm med Louise.

Ha en bra dag!
PUSS!


huvudstaden, here we come

Vi planerar en resa till huvudstaden!!

Både jag och Lojs känner att det är dags att hitta på något kul och nästa vecka blir en möjlighet för då har vi lov. Då blir det att tåga till stockholm för 2 dagars shopping och trevligheter. Vi kommer att passa på att besöka den där skolan som jag berättade om i förra inlägget. Det är öppethus och vi ska dit för att ta reda på lite mer om utbildningen. Spännande! Övernattar gör vi hos en släkting och på kvällen blir det att äta gott och kanske se på någon bio. det gäller att ladda upp oss riktigt för den kommande dagen då vi ska shoppa som galningar. Försöka iallafall, brukar inte gå så bra när man väl har pengar att shoppa för.

Blir jobbigt när jag ska till jönköping i helgen att itne få köpa något där, men jag ska verkligen försöka hålla mig så jag har pengar till stockholm istället. Kan bli spännande att se hur det går.


glader och butter


kaos i hjärnan

Hej alla glada och mindre glada .

Jag sitter fortfarande här framför datorn som jag gjort sedan jag kom hem från skolan. Det är massor som ska vara klart i företaget tills i morgon och jag sitter och skriver på det. Tyvärr går det väldigt långsamt framåt, det finns ju saker som är så mycket roligare än att skriva en uppsats. Att prata i telefon exempelvis, eller skriva på msn, eller blogga.. Lisela är den största boven, hon binder mig med sin charm och det är svårt att slita sig.

Jag väljer mellan att snacka skit med min bästa vän eller skriva på en tråkig affärsplan ?? Inget svårt val eller vad säger ni?

Ikväll är det en sån där kväll som tankarna far runt och snuddar vid allt. Kärleken, framtiden, skolan, nöje, kläder, städning, vänner, plugg, resor, träning, rätt, fel ... Tillsist blir jag så snurrig att jag måste ta tag runt mitt huvud och blunda för en sekund. Man börjar tänka och plöttsligt blir man så ivrig att man vill lösa alla problem och hitta svar på alla frågor bara under en kväll. NU, IKVÄLL!

Ett stort ämne i kvällens tankesvärm är vad som händer efter gymnasiet. Snart är vi vid studenten och då vill jag inte stå där och inte veta vart jag ska göra av mig själv. 

Jag vill inte jobba som frisör på det viset som vi jobbar när vi är ute på praktik. Jag vill inte stå och klippa och färga hår hela dargarna, för jag känner redan nu att jag inte får ut det jag vill av livet i det yrket. Istället vill jag inrikta mig på make up och stylig. jag vill jobba med mode och stil. Jag har länge varit intresserad av en internatskola i stockholm. Det är en skola som utbildar make up artister och hårstylister.
Låter så ofantligt kul!!

Kika in och läs mer : http://www.makeupinstitute.com/
Innehåll i kursen: http://www.makeupinstitute.com/kurs_mma.html





Äntingen hos Mattias

Vet ni, jag är hos Mattias !! Like it ♥

Jag har klippt honom och nu står han i duschen och håller på att tvätta bort sin hårfärg. Blir ju lite avundsjuk nu när han färgar håret men inte jag. Känns som att jag tjatar om den här hårfärgen var och varannan dag men det var mer än ett halv år sedan som jag riktigt fick färga igenom mitt hår. Jag har bara slängt på en lätt färg för att frächa till lite. Men det har åkt ur efter 2 veckor och nu sitter jag här med en dm utväxt.

Jag har iallafall köpt en sån där "Bomb" som vissa kallar det. (En inpackning med pigment kallar jag det.) Jag köpte en beige som heter 931. Det är en guldig ton med lite ask. Inpackningen har gjort mitt hår jätte lent och blankt och tonen har blivit fin, men jag spyr på mitt bruna underhår och vill snarast fixa till det!

Synd att Mattias färg nästan är svart för annars hade jag tagit lite av hans!

du, hit, NU!!

Jag är fortfarande galet kär, hoppas det går över lite till i morgon så att jag inte pussar ihjäl min stackare till grabb!

Hihi

Ironi är bra!



Sötnos apan (Liselapisela) har ju fyllt 18 år och jag och tjejerna valde att fira henne med en liten (ganska stor) låda med presenter. Bilden ovan visar ganska fort vad temat skulle vara. Lite pinsamheter och framtida tips bjöd vi på och Lisela skrek för full hals för varje paket hon öppnade. Otroligt ironisk present, men den blev såå bra! Sexiga underkläder, extremt porriga underkläder (typ en cm tyg, leopard!), biobiljett, lite intärna små saker, en stor affisch med massa snygga, och mindre snygga hunkar på, en lista "budord", m.m.

Det roliga är som jag skrev innan är att allt de hon gick var grymt ironiskt, vi skrev små lappar med varningar och ledtrådar och det blev grymt kul att se hennes reaktion. Ironi är något jag och Lisela alltid kör med, vi älskar det för att det är den sortens humor som är grymt kul när folk inte fattar att det är ett skämt.

"Så fruktansvärt ful tröja du har!"

Va ?

en bild


 Jag är dålig på att lägga in bilder, på mig själv framför allt.
Därför tänkte jag bara med den här otroligt fula bilden visa varför.
Jag kan inte vara snygg, jag kan inte vara seriös och jag kan inte vara ärligt glad när jag tar kort på mig själv.

Puss


Älg-helge ska ha stryk!

Jag fick inte träffa Mattias ikväll. Helge och c.o tar upp alldeles för mycket av hans tid. De där älgarna borde få en spark i rumpan för att de inte låter sig skjutas någon gång så att min älskning får gå hem. Dumma älgar, stackars mig.

Han lovade att vi skulle ses i morgon iallafall. Jag funderar på att klä ut mig till en älgko så att han dras till mig istället, tror ni det funkar?

Idag har jag bara saknat honom, gått fram och tillbaka och väntat på att grabben ska komma hem någongång. Men nu när vi inte hinner ses så får jag nöja mig med att ännu en kväll bli fast med mamma och pappa framför TV:n. Vad blir det att se den här gången, körslaget? Eller är det någon bra film?


M

Det var värst, nu känner jag så här igen. Så överrumblad av kärlek att jag inte vet vart jag ska göra av den.
Jag blir som beroende av dig, din kropp och dina pussar.
Ibland känner jag att jag bara måste häva mig över dig, gosa in dig i mitt stora, fluffiga, rosa moln. Krama dig så fullständigt hårt att du tappar bort dig där inne. Kanske kväver jag dig lite, men just då brukar det inte spela någon roll, för i det tillfället känner jag mig så kär att jag aldrig, aldrig vill släppa taget. Ibland känner jag så, nu känner jag så. 
Det är någon bolmande känsla långt, långt i mig som vill ut, men jag kan lixom inte bara flyga på dig( även om jag vill det), för då kanske du halar dig ut ur mitt grepp som en blöt, nyfångad fisk, rädd för livet.

Istället försöker jag smyga lite på dig, skicka ett litet sms kanske, så att du iallafall vet att jag finns här. Fast inte så mycket mer än så.


Jag har väl alltid varit kär i dig, ibland mindre och ibland mer. När jag känner mig så här galet kär brukar jag fråga mig om du ibland känner samma sak? Kanske känner du också att du ibland bara vill packa ihop mig i ett litet kuvert och ta med hem för att stoppa under huvudkudden, och sedan när som helst kunna plocka fram mig och pussa på mig lite. Eller så känner du inte så.. det vet jag inte heller.

Jag vill åka hem till dig och skaka om dig och säga flera gånger om, "Jag älskar dej, jag älskar dej". Jag vill att du ska känna att jag offrar lite, lite extra för din skull, att jag inte bara flyter med i vår relation eller att jag bara är kär i kärleken utan att mina känslor för dig är mer än få. Vet du det? Hallå, vet du det?



Jag behöver dig, jag behöver din kärlek och jag behöver ditt stöd.
Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig.

Monkan var i Falun

Haha, vilken rolig kommentar du skrivit Christin. Kul att du tittar in på min blogg så ofta, tråkigt att jag inte uppdaterar. Hihi

Helt fantastisk vecka i falun. Lisela mitt charmtroll har hälsat på så jag har inte behövt vara ensam. I tisdags levde vi loppan. Vi köpte på oss alla godsaker vi kunde hitta, sedan satt vi bara och tramsade oss hela kvällen (eller ja, hela kvällen var väl fel ord, vi la oss klockan 8, jätte trötta och med två fullständingt proppfulla magar).

Onsdagen bjöd på massa skojigheter, större delen av dagen spenderade vi i stan, i affärer! Shopping är obligatoriskt varje gång vi ses! Senare på kvällen, gick Lisela på en smink kurs och efter det träffade vi tjejerna för att fira den nyblivna 18-åringen.





Nu är det fredag och jag är fast med mamma och pappa framför Idol. Jag har en liten förhoppning om att Mattias vill leka med mig i morgon, håll tummarna för det.

Så, Christin och alla er andra, ett litet, litet, helt ointressant inlägg från mig, till er! PUSS!

peppa varandra

"Jag kom att tänka på när vi var i Boda borg nu i sommar :) När vi så gärna ville ta den där svåra banan med stocken och det (som tydligen var helt möjlig att klara med bara två). gud vad kul vi hade och gud vad vi peppade varandra till att klara av saker. och vi försökte om och om igen och var lika peppade och målinriktade varje gång. Så ska vi alltid peppa varandra."

~Lisela

förfryst näsa och vidbrända skinkor

Jag trodde att jag skulle frysa ihjäl i morse när mamma tvinga upp mig på cykeln till praktiken. Tårarna rann och min näsa var så röd när jag väl var framme att folket skrattade åt mig.
"Är det kallt åt dig" skrattade Rita och jag tårkade tårarna och skyllde allt på min mamma. Stackars mig.

Men väl där höjdes tempraturen stegvis medan jag jobbade på. Jag putsade speglar, torkade hyllor, packeterade varor, klistrade klistermärken osv osv. Kanske ska jag mämna att det är en frisörsalong är jag och praktiserar på, kan man inte tro. Senare på dagen fick jag iallafall klippa mormor och grillas lite när jag fönade vågor på en herre (vilket var ap-svårt och skit krångligt). Slutet av dagen fick jag visa min handledare hur man blandar och penslar färg, ombytta roller där.

Nu blir det pizza käk med mor och far, sedan ska jag iväg och umgås med Mattias. Måste passa på att träffa honom nu när han snart ska på älgjakt, man vet aldrig när man ser honom härnäst?

Idol strax, glöm inte det :)

mam o pap

god kväll!

Det har varit en så otroligt lång dag idag! Jag är helt slut nu när jag äntligen kommit hem och mitt huvud dunkar på. Jag och Louise hade en kund i morse som hon permanentade och jag klippte. Vi kämpade mot klockan och gick över lunchen. När vi var klara hade resten av klassen redan börjat med nästa lektion.

Klockan 4 fick vi äntligen sluta efter en mycket intensiv men rolig dag. Vi hade fått träffa ettorna och lära känna dem lite. NU är jag hemma, hemma hos mamma och pappa. Känns skönt, jag har saknat dem. Det tog tre och en halv timme för mig att komma hem idag och när jag väl kom innanför dörren var huset tomt. Trodde jag skulle börja gråta. Ingen hund som kom och mötte mig, ingen mamma att krama om eller pappa att slå på armen.

Nu har hela gängen kommit hem iallafall, så jag ska väl slita mig här ifrån och kila iväg till dem och visa att jag menar allvar när jag säger att jag saknat dem.

Till er alla från mig. Puss

Svamp vs borste

Hur många är det där ute som precis som jag alltid har applicerat sin foundation med svamp istället för pensel?

Svamp är praktiskt, den gör det lätt att arbeta in krämen i huden och den är liten och lätt. Det är bara det att bakterierna stormtrivs i den där lilla mjuka kudden. Bakterier som blir fler och fler för varje gång vi använder den och som gör att vi får de där hemska finnarna och blemorna som vi så gärna vill undvika.

Äsch, skitsamma, har jag alltid tänkt till jag för någon dag sedan fick läsa att en liten svamp i snitt suger åt sig en halv tub av din foundation. Tror ni mig inte? Testa att tvätta ur eran svamp ibland så kommer ni märka hur det aldrig tar slut med foundation i den.

Idag köpte jag en borste från Lindex 39 kronor som jag i fortsättningen kommer att använda. Min svamp, den slänger jag! Jag blir ju både rikare och får bättre hy, perfekt!

   vs    

Som jag hade dig förut

Jag vill ha dej nu, som jag hade dej förut


Plugget följer med mig ner under täcket

Jag hinner knappt samla tankarna. Större delen av veckan går jag bara halva dagar men jag hinner ändå inte koppla av. Plugget följer med mig hem, stör mig när jag äter, plågar mig när jag ser på TV och följer med mig sedan ner i sängen. Jag har så mycket annat att göra som bara blir framskjutet, ärenden på stan, städning av lägenheten, träning, vänner, avkoppling osv.

"Vad flitiga ni är" talade Maria om för oss idag, mig och Louise. Då hade vi varit i skolan sedan klockan 9 och satt där fortfarande klockan halv 5. Traglandes (?) med den hemska affärsplanen. I morgon ska den vara klar, allt ska planerat i minsta detalj. Pris, budget, lokal, produkten, loggan, innehåll i kursen, marknadsundersökning och planinging för marknadsföring, kontakter, tidsplan osv osv osv. Det tar aldrig slut. varje dag kommer vi på nya saker att göra.

Många gånger känns det som att vi, jag och Louise är de enda som jobbar så här hårt med vårt företag. Flera tillfällen har det varit hon och jag som sist gått till bussen och åkt hem, samtidigt som lärarna. Eller gör vi det bara större än vad det är? Vi vill bara göra så mycket som det bara går nu i början, så att det slipper att bara bli mer och mer. Snart börjar matten och då kommer vi inte längre ha tid att jobba som vi gör.

Jag bara ber till Gud.

Hanna


En liten obetydlig text

Provet idag gick ju som väntat. Men vad kan man förvänta sig när man bara får 20 minueter på sig?
Jag stor större delen av klassen kände samma panik som jag kände.
Jossan: VA?! Pluggar ni? Hjälp vilken huvudvärk jag får.
Hehe

Annars har det inte hänt allt för mycket idag. Jobb med företaget, igen. Jag var ner på stan en sväng och försökte gitta höst skor, men det finns ingenting. tygskor eller stövlar, och då är 90% av stövlarna ändå iskalla. Jag ska kila igenom min sko gaderob en extra gång. kanske ligger det några skor där längst in som funkar?

Nu ska jag käka tacos som jag precis gjort i ordning. Till det: film !


Tights spanien, Svart linne Gina Tricot, Skjorta JC, halsduk H&M,
Skinnjacka H&M, väska Kappahl, klocka Ur och penn

En liten tanke

Jag sitter och spelar på min speldosa. Blundar och låter melodin spela upp minnen i mitt huvud. Värdefulla minnen, kärleksfulla, roliga, spännande och mysiga minnen. Pling plong låter det men jag hör mest din röst i mitt huvud, känner dina händer på min kropp och din värme inom mig. Bredvid sänger hänger ett kort på dig, jag kikar lite på det med ena ögat. Nu ser jag dig framför mig också. Känner dig, hör dig och ser dig.

Undrar om du tänker på mig ibland. Precis som jag tänker på dig.

Grattis till dig min apa

bara en liten hälsning till min bästa vän att hon är den bästa 18:åringen jag känner.

Du rockar fett, min lilla prinsessa! Grattis igen på din födelsedag.



Storkalas blir det i helgen och ännu mer firande blir det när du kommer och hälsar på nästa vecka.

Hur ska detta gå?

Plugg lockar ju inte speciellt mycket nu när man köpt nya filmer.
Tre styckan kärlekskomedier, I LOVE!






Prov i någonting

Jag har prov i morgon. Men jag vet inte i vad. Jag vet att ämnet är svenska och att det handlar om upplysningtiden, mer vet jag inte. Tydligen har vi hållit på med detta i 5-6 veckor men jag har inte lärt mig någonting alls. Tyder det på att jag är dum i huvudet eller är det kanske så att vi har en värdelös lärare?

Det spelar iallafall inte någon roll om jag frågar för man får ändå aldrig svar på sin fråga. Jag vet inte hur många gånger jag frågat VAD det egentligen är vi ska kunna på provet, men jag har fått samma svar varje gång -upplysningstiden. Det är väl bara att sätta sig ner och läsa 20 sidor på ren arabiska och försöka få ut någonting utav det. Värdelöst!

Först måste jag få i mig lite egergi i form av, inte godis den här gången, utan mat faktiskt. Hehe.

Önska mig lycka till, jag känner att jag är behov att en bamsespark i baken, en lyckospark alltså.

Therese-pez

Jag: Mamma o pappa! Kan ni svara på varför vi syston alltid blir så orättvist behandlade?!
Pappa: Vadå?
Jag: Ett exempel bara, sammil-sorum, Millie-pili! Therese ha?! Ni har aldrig sagt Therese-pez ..
Mamma: Therese är ingen man säger något sånt till.
Pappa: Det skulle vara Therese-mes kanske.


HAHA! Där fick du syrran! Din lilla prinsessa,

feta, söta, onyttiga små godingar!



Mamma: "Det var det godaste bullar jag ätit i hela mitt liv!"

Bakningen är klar och nu sitter jag här och har ont i magen. Bullarna blev helt fantastiska! Jätte mega stora och otroligt luftiga. Första gången jag gjorde bullar helt själv. Hur mycket ska man ha av allt, undrade jag och mamma berättade att ju mer man har av allt, ju godare blir de, tyvärr..

Och ja, vad ska man säga. Mamma förstod inte hur jag hade gjort men det vet jag. Det kallas smör, socker och kanel!! (Jätte mycket!!!)

I will always be your soldier


kanelbullensdag vs. krämpornasdag

Aloha! Sist jag satt här var det septemper, nu är vi inne på oktober, höstens månad. Alla har väl sina egna åsikter angående det, själv så tycker jag att det här är den värsta månaden på hela året. Det är en sån här mellan period där man inte riktigt gått över till stövelsesongen men det är svinkallt att ha sina tunna tygskor. Man står och väger mellan skinnjackan och ullkappan där den ena fryser till is när man går utanför dörren men den andra är alldeles för klumpig och varm för att röra sig i.

Den här veckan har jag slitit med företaget hela dagarna. Ringt säkert 30 samtal till möjliga sponsorer. Man vill lixom bara kunna pusta ut någongång, men det bara dyker upp fler och fler saker som ska göras. Man inser inte hur mycket det är fören man är mitt uppe i allt.

Som pricken över i:et (?) har min kropp gått i konkurs. Det finns inte längre någon kraft att ta ifrån så den har gett upp och lagt ner skiten. Följderna blir huvudvärk, magknip, ont i halsen, hosta och ont i lungorna. Inte nog med det har jag full ögonen i idomin för att minska på den svidande känslan och den rödsprängda färgen och mina läppar är täckt av 5-6 minsår. Puss på det.

Men ja ä inte bitter
, som Robert Gustavsson hade sagt! :)
Jag avslutar den intensiva veckan med inte vilken dag som helst, utan kanelbullensdag!
Det firar jag med att baka bullar. Kanelbullar! Finns det något godare än en stor varm helt nybakad kanelbulle?! Det skulle vara TVÅ stora nybakade kanelbullar i så fall.

Bakar ni bullar idag ?

RSS 2.0