En stjärna, en mysig kväll och ett äventyr

Nej inget intressant som har hänt idag heller. Jag fick en stjärna på jobbet, yeyh! Det betyder alltså att min kassa stämde helt på öret, och det var bara två som fick stjärnor av 16 stycken denna gång. Bra gjort Emilia!
I kväll har mamma gjort underbar mat till familjen, kyckling. Och det har sets på film, proppats godis och ostbågar. Kvällens film blev "Marley and me". En riktigt rolig film som också är väldigt rörande.



Imorgon bär jag av mot nya äventyr. Jag följer med Lisela till Boda borg, eller "Björne Borg " som mamma skulle ha sagt. Det blir en fullspäckad dag med massor utav spännende utmaningar och äventyr. ska försöka få med lite kort så får ni se sedan!

Dags för läggdags, taxin går tidigt i morgon och det är bäst att vara i toppform om jag ska orka följa med i morgon!

Later.


Verkligheten blev en dröm som snart bli verkligt?

Ni vet att jag pratade om att göra en egen header. Samma kväll när jag gick och la mej drömde jag en så konstig dröm. Jag har skapet en egen bild, med egen text. Jag kämpade med den i flera timmar och var riktigt nöjd med mitt resultat. Jag vet inte riktigt vad tanken var bakom, men jag minns precis hur den såg ut när den var uppladdad och klar.

Så här:


Det var en enda står brun fläck mitt i bilden, och jag hade så fint skrivit "Monkey" med stora bokstäver mitt i bilden och nedan för har jag klistrat in en, ja ni ser ju ovan - an apa.

Min tanke när jag vaknade var ungefär, "Jag tror jag snart börjar bli en apa på riktigt, snart kommer jag inte bara önska och låtsas att jag hade en svans, snart kommer jag vakna med en, och det kommer börja klia i armhålan och min favorit rätt kommer vara banan och loppor".

Undra om drömmen försöker säga mej att jag ska låta bli och lämna över hela arbetet till Mattias, om han bara inte var så seg...

En klänning


Nelly.com

Katarina von Bredow

Jag är ingen stor läsare, jag har aldrig varit. Jag slutar ofta läsa böckerna jag lånar efter bara några kapittel, och jag har en hel lista av böcker som jag aldrig läst ut. När jag var liten läste jag Tsatsiki och en bok som heter "kattungarna", men annars kan jag inte minnas fler böcker som jag läst. Tills för ett år sedan som jag fick låna en bok av Lisela.
Räcker det om jag älskar dej, av Katarina von Bredow. Idag har jag läst nästan alla hennes böcker. De trollbinder mej och jag kan inte sluta läsa förens jag läst klart sista sidan. Författaren skriver om relationer och kärlek. Kärlek i alla möjliga former, förbjudna, olyckliga, lyckliga, och de nest konstiga former av kärlek. Hon skriver på ett ungdomligt sätt, och hennes texter gör att man även fast man aldrig varit med i det, kan känna igen sig, och bli en del av berättelsen. Katarina skapar en tanke i mitt huvud efter varje bok.

Jag ville bara säga till er, som precis som jag aldrig orkar läsa en halv bok för att komma in i den och till er som vill gråta och skratta och bindas från första sidan; läs böckerna av Katarina von Bredow. 

   
   
   


Knappt lovlig : En stadstjej som blir kär i en grisbonde som är många år äldre.
Syskonkärlek : En bror och en syster som blir kära i varandra och inleder ett förhållende.
Hur kär får man bli : En tjej som blir kär i samma kille som sin kompis.
Räcker det om jag älskar dej : Handlar om otrohet och svek
Expert på att rodna : Hon blir kär i en badboy, och det är hennes plastbror som bor i samma hus.
Som om ingenting : En kvinna som blir förälskad i sin bästa väns pappa.
Som jag vill vara : En 15 årig tjej som blir gravid och väljer att behålla barnet
Bara inte du : Handlar om en kvinna som blir intresserad av vänninans kille och som har en bästa vän som utsätter de båda för fara.

En liten rolig händelse på jobbet igår

Det ropades i högtalaren, "Emilia kan du ta spelet". Sure, tänkte jag och gick dit. Klocken var halv 9, och om en halv timme skulle butiken stängas. Det var en man som stod och väntade på mej, han ville spela på hästar och jag matade in hans lappar i maskinen. När jag sedan skulle räcka honom kvittot tyckte jag mej bestämt att sa han något men jag hörde inte riktigt vad.

Jag: Va?
Han: va?!
Jag: Vad sa du?
Han: Jag sa inget.
Jag: Men jag är säker på att du sa något (som om jag skulle veta det bättre än han själv).

Fråga mej inte varför jag stod där och envisades med honom, men jag hörde ju att någon sa något.
Han måste ha kännt sig lite stött för han gick där ifrån och efter en stund vände han sig om och tittade på mej som om jag var den konstigaste människan han träffat. Nästa i kön skulle också spela på hästar och jag gjorde om samma procedur igen. Matade in lapparna och gav kunden kvittot.

Oj! Där var det igen, den där rösten!! Jag tittade mej omkring, "Vem är det som talar om för mej att jag måste fylla på kvittorullen?! "
Jag ropade på Helen som satt i kassan lite längre bort, "Pratar maskinen med mej ?!"
"haha, nej så vida du inte är knäpp" svarade hon mej. och ja, jag kände mej knäpp just då.
"Då får du ta nästa kund så får du se själv" sa jag till henne ooch hon gjorde som jag sa.

"Oh, herre gud!!!" skrek hon samtidigt som hon pekade på datorn, "han pratar med mej"!
Sekunder efter greps  hon nästan av panik och rotade igenom alla lådor efter en rulle kvitto. Det var precis som om hon trodde att rösten i datorn skulle bli arg på henne om hon inte gjorde hon han sa.

"SÄTT IN EN NY KVITTORULLE" sa han gång på gång.
Det slutar med att Helen ger upp och förklarar att spelet här med är stängt för dagen.

Ni läsare är helt fantastiskt bra som hänger med mej dag efter dag

Jag klickade just in på min egen blogg för att läsa igenom vad jag skrivit de senaste dagarna, och jag möttes direkt av ett antal tankar.

Nr 1: Så otoligt ful blogg jag har. Jag vill ha en ny header men är för dålig för att göra en själv. Dock har min designer tydligen tagit semester, för det verkar dröja ett tag innen jag får se något resultat. Kanske borde jag ta det i egna händer så länge, men då blir det som det blir.

Nr 2: I mitt senaste inlägg skrev jag godnatt och att vi skulle ses i morgon. Det var den 24:e.. Idag är det den 27:e. OJ! jag har varot helt utan dator på tre dagar. Inte visste jag att det gått tre dagar av mitt liv heller, Vad gjorde jag då? Jobbade, ja just ja..

Nr 3: "Hur sjutton kan folk läsa min blogg?!". Jag har aldrig sett ett tråkigare innehåll. Bara massa konstiga saker, ointresanta saker, och knappt några bilder eller humor eller färger alls. Märkligt..

Cold Play


med huvudet på kudden

Jag tänke bara säga god natt till er . Vi hörs i morgon.

Min tå är mos

Regnet vägrar sluta, och idag har vattendropparna till och med lyckats att träffa större delen av de stora pallarna med hemköps produkter, då de skulle lastas in i lagret. Så klart lyckades jag välja den pall som var blötast och det skätte vatten i ögonen på mej när jag skar bort plasten som var lindat runt om. Det var läsk och chips pallen och jag packade ett högt berg med varor på min vagn och sprang sedan iväg och började packa upp, packa in och packa ner.
När jag skulle lyfta upp ett 6-pack öl på översta hyllan, glömde jag bort att de kunde vara lite blöta och så klart slank det tucka packet ur mina händer, föll nästan två metar och landade så där fruktansvärt perfekt längst ut på min fot, mitt på stortåns nagelband, stutsade en gång och stannade sedan en bit bort.

För några sekunder svartnade det för ögonen och jag stod hängandes på en hylla med min fot uppdragen till magen. Någon minut senare när jag tillslut vågade öppna ögonen kom smärtan rakt in i tån, och den fortsatte upp i knät och stannade i magen. Jag måste spy! Jag försökte ta mej framåt i en ställning som var något mellan stående och krypande. Och låste in mej på Hemköps toalett. "Aj, aj aj aj," åmade jag för mej själv till jag tillsist fick lov att rycka upp mej, klistra på ett leende och kila tillbaka ut i butiken.

Resten av dagen är rätt suddig, jag vet att någon frågade mej efter något och jag gick iväg för att leta, men jag hade ingen aning om vad jag letade efter så jag fick gå och fråga igen, fortfarande ingen aning om vad jag skulle göra, det enda jag visste var att min stackars tå gör ont och butlar  och slår. Hur kunde den där dumma kunden fråga mej en så komplicerad fråga i det tillståndet?! Taskigt!


Bara för att solen gick i moln



Jag älskar att se på film. Det är ett utav mina stora intressen och jag har då sett över 700 olika filmer på några år. Ibland flera per dag. Romantiska komedier, skräckisar, thriller, tjej-filmer, draman, tecknat och annimerat, jag gillar det mesta. Det bästa av det mesta, om man säger så.

Därför är jag extra glad nu när Therese och Micke lånat hem ett gäng med nya filmer, KUL! Jag har redan sett två och ikväll blir det nog en tredie. Men först ska jag jobba. See ya!

love


Give me a kiss on my cheek and say that u never leave me. ♥

Ensam i en svärm av massa människor

Jag måste säga att jag inte vet hur det käns, jag kan bara tänka mej, försöka tänka mej in i din situation och försöka föreställa mej hur det skulle kännas. Jag har tänkt på det många gånger, hur det är att vara singel, men inte bara singel, utan att känna sig ensam, att sakna närhet och bubbel i magen. Jag har nästan så länge jag minns haft en pojkvän. Innan Mattias var jag kär i stort sätt alla runt omkring mej. Och sen Mattias kom har jag aldrig behövt längta efter pussar, eller kramar, eller att bli kallad flickvän.

Jag vet inte, men jag kan tänka mej kära du. Jag skulle kunna tänka mej hur man känner sig när alla går två och två på stan, och när sina kompisar får pojkvänner och flickvänner, men inte en själv. Jag skulle tänka mej att det spelar ingen roll om jag eller någon annan säger att du inte är ensam, att du har så många runt omkring om älskar dej och hållar hårt om dej. Det är inte samma sak. En mammas kärlek eller kärlek till en kompis är inte samma som ett par som är kära i varandra. Och oavsett hur mycket vi allihop älskar dej så är det inte oss du saknar, visst? Jag kan också tänka mej, verkligen, att det suger när någon säger, "Du kommer säkert hitta någon snart" eller "det finns en 'den rätta' för dej också, du har bara inte träffat honom annu". Klart det gör, klart det finns en kille där ute som du kommer träffa! Men grejen är ju att du inte vill träffa honom sen, utan NU! Eller hur?!

Vore jag Jesus, eller livets goda fe skulle jag ge dej allt du pekar på. Jag skulle ge dej en fin pojkvän som är snäll och omtänksam och som älskar dej rakt igenom. En som inte skiter i dej och bara hör av sig på hans villkor, utav en som är dödligt kär i dej, och bara vill vara med dej. Jag skulle ge dej en pojkvän som förstår om du inte vill att han bara ska komma dit och ha sex med dej, och en kille som förstår om du hellre vill vara med dina tjejkompisar och en som låter dej ha kul, men som visar att han finns där när du längtar efter honom. Jag skulle ge dej, min underbara vän, en pojkvän som bara vill hångla med dej och pussa på dej när ni är ute bland folk, men som bara rör vid din rygg, pussar dej i pannan och ger dej en komplimang när du säger att du vill vara social mot andra.

Snart kommer du träffa någon och trollbinda honom med din fantastiska humor och ditt fina leende. Han kommer märka hur otroligt omtänksam och godhjärtad du är och älska hur du kan hitta på konstiga saker och hur du kan utmana det farliga. Som vi gör ibland, hittar på saker som bara är dumma men som vi skrattar åt sedan. Han kommer älska din spontana sida, men också förundras över hur mycket du kan tänka på saker, djupt djupt, och detaljerat kan du tänka ut saker och han kommer bli glad åt att du är en person som aldrig glömmer någon runt om dej.

Jag bara vet det, så säg inte emot mej, du är en sån cool, rolig, härlig vän och säkert mer underbar som flickvän. Det finns massor utav killar som redan berättat för dej hur fin och bra du är, och det kommer en kille snart som du kan tycka om tillbaka. Jag vet att du inte vill höra det, men han finns där.

Love to you, jag finns här för dej.

Hur mycket vet du om mej egentligen?

Jag hatar att säga "Jag älskar dej". Jag är en väldigt känslosam person, och mina vänner brukar säga att jag är bra på att ge kärlek. Jag lever på kramar och tvingar alltid ur en kram från mamma varje dag, och av min syster så mycket jag hinner, ochav  mina vänner och av min pojkvän. Men att säga att jag älskar någon är jag liv rädd för. Jag tycker det är otroligt stort att älska en person, och det är ingenting jag kastar ur mej till vem som helst, när som helst. Även fast jag älskar en person säger jag det ändå inte hela tiden, nej jag kan inte. För då försvinner det stora i orden, meningen blir bara en mening precis som alla andra meningar, och betydelsen blir inte mer speciell än "vad fin du är" eller "jag gillar dej". Däremot är jag inte rädd för att ge kommentarer, eller visa min kärlek på andra vis.

Jag är livrädd för att göra bort mej. Japp, jag är en skit tråkig person, och jag tror jag och Therese är lika på den fronten. Karaoke, tv-spel och kasta pil är exempel på saker som jag vanligtvis tackar nej till. Det spelar ingen roll om det är min pojkvän, mina tjejkompisar eller familj som ber mej vara med så känner jag mej väldigt obekväm. Jag tycker det är svinkul, otroligt spännande och underbart stämninghöjande med en tunering i Super mario men jag ser hellre på. Står lite i bakrunden och skrattar åt folk som bjuder på sig själva. Om jag skulle ställa mej och sjunga karaoke skulle det kännas som ett prov, som om folk skulle lyssna på hur jag sjöng och räkna hur många toner som blir fel. Jag inbillar mej att folk skulle bli besvikna om det visar sig att jag suger på tv-spel eller om jag inte når fram till pil tavlan om vi kastar pil.
Så klart skulle ingen bry sig, möjligen skratta åt mej och göra narr av mej, men inte mer än så. Jag tror jag alltid har varit så, rädd för att göra bort mej, rädd för att förlora eller göra fel -för jag hatar det. Då sitter jag hellre där lite i bakrunden  och hejar på, sitter lite på den där säkra sidan, där det inte finns några risker.

Jag är mörkrädd. Skit skraj för att vara ensam i ett mörk hus. Alla lampor ska vara tända där jag går förbi och är jag ensam hemma håller jag mej helst i ett enda rum, tar på hög musik och helst ska jag sjunga för full hals eller prata i telefon eller leka med Molly. I min lägenhet har jag lamporna tända innan jag lägger mej, och jag glömmer aldrig att stänga in mej och smälla igen alla dörrar hårt. Så när jag ska krypa ner i min säng, hoppar jag från mitten av rummet och skyndar mej alltid ner under täcket, så att ingen hinner ta tag i mina fötter under sängen. Och jag ligger alltid som en katt, med ryggen mot väggen och spanar ut mot rummet. När lampan väl är släckt ser jag till att varken tå, eller någon annan del av kroppen är utanför täcket, och så ligger jag där och tvingar mej att somna, fort fort fort!!
-Det är sant! Jag skäms, och jag vet hur löjligt det låter, men det är precis som att vara rädd för ormar eller rädd för höjder(försöker jag inbilla mej). Som jag sa i ett tidigare inlägg, jag är rädd när jag kör bil, att någon ska hoppa fram och strypa mej bakifrån, eller att jag ska er något (vet itne om det är ett monster eller en människa) i backspegeln som bara sitter där och tittar på mej. Eller att det ska komma upp en liten flicka i nattlinne på vägen och se mej i ögonen när jag kör på henne. Jag skäms.

Jag tycker Johnny Depp är skit snygg. Jag vet att han är runt 50 sträcket och att han har tatueringar och förmodligen är en skitstövel. Men han är snygg, jag vet inte om det är hans käkar eller hans skägg eller hans sluga charm som han alltid har i sina filmer. Kom igen, ni måste hålla med mej lite.. jo! Johnny Depp är snygg och det finns inte så mycket mer att säga om det.

  

Du du du du du du du du du du <3

Lisela: "du är den bästaste vännen i hela världen. alla borde ha en millie <3

nej förresten, då skulle jag bli så svartsjuk. du ska bara vara MIN"


 


väldigt elakt mamma

Jobbet är klart! Jag fick vara med och stänga och det var rätt spännande, det gick ett larm och en man kom in 3 minuter innan stängning -en man, känd för att vara snattare. Men allt gick bra och nu är jag hemma.

I morgon ska jag, mamma  till borlänge och hämta mitt pass.
"Nio går bilen" varnade mamma mej.
"Taskigt" säger jag!

På min lediga dag måste jag ändå ge mej upp halv 8 och duscha, väldigt elakt mamma.

Önsketimmen

 
 
Nelly.com och forever21.com

Lägger scones på hyllan och slår mej ner i solstolen

God morgon! Jag har precis vaknat till en strålande fin dag. Mamma lät mig ha lite sovmorgon idag, underbart skönt att slippa gå upp tidigt och traska iväg till jobbet (till bilen och bli skjutsad).

Jag ska dock dit lite senare, jobba kväll och komma hem lagom till läggdags. Min kvällar tycks bli kortare och kortare. I går var jag så trött att jag somnade vid Mattias ett par timmar, och dessutom åkte jag hem halv 8 och halv 9 var jag i sängs. Det är sant. Jag skulle klippa mamma men orkarde inte lyfta en arm.

Nu har jag fått sova ut lite, jag fick vakna av mej själv, guld värt! Sekunden efter att jag vankat blev jag så otroligt sugen på att baka scones, nästan lite desperat. Men jag får nog skjuta upp det lite, först och främst ska jag klippa mamma, som jag lovat nu så länge. Efter det ska jag ta på mej bikini och gå ut i solen och suga åt mej alla solens strålar!

Jag saknar många utav er,


Så värdelös dag

Vi hade planerat en resa till borlänge. Jag och Lisela. Vi skulle hämta mitt pass hos polisen och kika runt lite på Kupolen. Passa på att umgås lite på Liselas enda lediga dag på två veckor. Men det blev inte så.

De ringde från jobbet, frågade om jag ville jobba och det tänkte jag väl att jag skulle kunna en sväng. Men jag skulle jobba hela dagen. Från klockan 10 till klockan kvart över 9. Vad är det för tid egentligen? Men jag kan inte säga nej, så idag har jag jobbat i 11 timmar. Så värdelös dag.


A big ribbon on a cute little dress


Jag kan inte låta bli att tycka att det här är en väldigt cool och snygg klänning.
Från Gina Tricot

behind my back

Jag: Men du är iallafall inte mörkrädd när du kör bil?!
Therese: Haha, Mörkrädd?!
Jag: Ja, jag är skit mörkrädd när jag kör ensam!
Therese: Hur då? :D
Jag: Jag tror att det kommer sitta någon bakom mej när jag tittar i backspegeln.
Therese: Vad gulligt..


Frys ut mej, håna och slå mej -men jag saknar hösten

Rubriken avslöjar fort vad jag tänkt medela för er. Och trots det faktum att ingen kommer hålla med mej så måste jag erkänna att jag längtar efter hösten. Här är mitt försvar:

-Vädret! Det är rent ut sagt piss-väder här i mellersta dalarna! Man får inga sommarkänslor alls när man tittar ut utan jag bara huttrat av att tänka på att sätta min tå utanför dörren. Helst vill jag bara ta på mej ett par tjocka raggsockor och långkalsonger, en stickad tröja och en stor burrig sjal runt halsen. Så vill jag mysa ner mej framför en film med en stor mugg varm choklad, precis som på hösten. Men hur skulle det se ut? Vi är påväg in i den så kallade högsommaren och oavsett sol eller inte så hör det till med nätta tunicor, tygskor och jeans jackor. Det ska vara så bara.

-Tiden! Klockan står still på dagarna. Jag gör ingenting speciellt då jag är ledig då jag helt tappat lusten pga (åter igen) vädret. Som jag precis skrev till Lojs.
Lojs: Vad har du gjort idag?
Jag: Ingenting.
Lojs: Skönt!
Jag: Nej värdelöst, jag har sovit bort 90 % av dagen och resten av tiden har jag tittat på tv.

I höst börjar skolan, som kommer ta upp mycket av tiden, och dessutom kommer jag tillbaka till falun, till vännerna där, till shoppingen och uteställerna. Här ute på landbygden, finns det inte så mycket mer än ett fårkefé där chokladen är alldeles för sockrad.

-Pengarna! I höst kommer jag vara klar med jobbet och vara iallafall något tusen kronor rikare. Jag kommer ha råd att köpa saker till lägenheten och hitta på saker.

Utlandresan! Att inte förglömma! I höst bär det av på min första utlandresa! Jag och syrran kommer få det underbart och jag längtar så jag nästan spricker.


H&M´s höstkatalog är beställd! Ser ni vad underbart det ser ut på bilden.


Vida skjorts och en soft kroallrosa topp

  


Jag ska göra mej en stor engelsk frukost

Hej, jag heter Emilia - Tänkte jag precis skriva. Det vet ni säkert, annars har jag missat med informationen rejält.

Jag är nyvaken, så min hjärna funkar inte som den ska. Mira tyckte det var kul att ropa rakt ut vid frukostbordet i morse, och Molly gillade att ta upp hela min plats i sängen. Så på så vis har jag varit vaken en bra stund, bara inte vid medvetandet. Jag hade bestämt date med min syster här vid datorn vid halv 10, det var dags att betala resan vi ska på i höst. I går var vi in en sista gång för att kika om det kommer upp några andra altenativ, och så klart hade det de. Priserna var sänkta någon hundra lapp och fler hotell hade kommit upp.

Nu är resan och hotellet betalt och klart, och vi får inte ångra oss, eftersom vi inte får tillbaka pengarna. Nu gäller det bara att hopas på att mina lärare och rektorn ger mej ledigt. Snälla !!

Nu ska jag koka ägg och steka bacon. Sen får vi se vad som händer resten av dagen.







Gina tricot in my heart


Jag älskar den här tröjan. Hittade den nyss på Gina Trcot och jag tycker den verkar jätte mysig. säkert fin till ett par jeansskjorts och ett par vita converse. Eller vad tror ni?

Apa söker Monkey

-Jag anropar Lisela att gå in på msn!

Hon hade gröna stortår och massa sand runt munnen

Hon är i paradiset, syrran. Din dotter menar jag. tro mej.

Det här är bilden jag ser när Mattias släpper av mej utanför mitt hus: Mamma ligger i rabatterna hela hon och sliter för att nå det sista stråt av ogräs. Pappa går fram och tillbaka över gården och klipper gräset. Och Molly springer runt runt med en leksak i munnen och försöker förtvivlat få någon att leka med henne.

En ganska normal syn på den här gården. Det var bara en sak som var annolunda. Det där lilla trollet som sprang där och tjöt. Munnen avslöjade fort att hon hjälpt mormor med rabatterna, för hon hade nog smaskat i sig både sand och jord. Och på fötterna kunde man se att hon hjälp morfar att klippa gräset, för de var helt gröna. Och när jag ser ut genom fönstret nu, ser jag hur hon leker med vattnet som mormor hällt upp i en hink och det där vattnet ska inte vara kvar i hinken, tycker Mira.  


"Mamma!, fram med kameran, det här måste Therese få se!"


Man hinner knappt sätta ner charmtrollet innen hon springer iväg.
Första gången hon får gå precis vart hon vill och äta vad hon vill och göra vad hon vill.


Mira lär sig alltid något när hon är här, och idag har hon lärt sig att gå i trappor.


Jag slänger in en dålig film också. Dåligt ljud och kvalité men den visar iallafall lite vad Mira gör just nu. Springer fram och tillbaka efter morfar som klipper gräset och jollrar och ropar på honom. Jag skulle tro att hon ropar "Morfar får jag sitta på och åka med?!"


Gröna tår


Morfar och mitt charmtroll, som blivit ett lorttroll.

En natt på landet

Jag är hemma igen efter en mycket bra och mysig natt med Mattias vid stugan. Jag ska väl sätta igång med mitt väderprat igen och berätta för er att himlen bjöd på underbar sol ända sent in på kvällen. Som jag misstänkte var vattnet svinkallt, men vi tyckte båda att det hörde till med ett dopp innan läggdags. Det tog ett tag och när vi tröttnat på att stå där i vattnet och fjanta oss blev det lite cat-fight och snart var vi båda i vattnet. Längre ut hade de en flytbrygga som vi ställde oss på. Jag hade bestämt mej för att inte blöta håret, men innan jag hann räkna till tre dök mattias i och jag, som stod själv på bryggan, flög som en skrikande katapult rakt ner i blurret. Jag lovar er, hade jag hunnit filma hade jag gjort det och visat er, för det måste ha sett allt för kul ut. senare grillade vi och pratade massor och innan vi la oss proppade vi i oss massa godis och jordgubbar. MUMS!


Tack goding, jag älskar dej.

Nu när det är sommar måste man sova vid stugan

Japp, solen skiner för fullt, men jag ska inte gå in på det allt för detaljerat för det finns nämligen inget tråkigare än prat om väder. Tro mej jag vet, som frisör får man ofta stå där och lyssna på kunder som försöker hitta på samtalsämnen. Och på något vis tycker de att väder är lättast att prata om. "Jag hörde att det skulle bli fint på söndag, trevligt".

Ikväll drar jag och Mattias till hans sommarstuga och sover där. Tydligen har det blivit iskallt i vattnet efter allt regn men det blir nog ett dopp eller två också. Tills dess ska jag bara leka med min kompis Mira, som är här och hälsar på, sola och äta glass. Ja det ska jag, ska cykla upp på byn och köpa mej en glass! MUMS!!

Av Miras mamma har jag fått önskamål/order om att lägga ut bilder på Mira hela helgen. Här kommer bild på hur mira ser ut just nu.

 
Mira sitter och äter med håret kammat åt fel håll (ser jag nu). Och hon gapar jätte stort men bara då mormor inte ser. Så fort mormor kommer med skeden stänger hon munnen och tycker att det är mycket roligare att leka med mobilen än att äta potatis och korv.

JUST NU!




"Jag kommer sitta ensam hela sommaren" tss!

Jag och Mattias har precis bokat tågbiljetter till Stockholm. I augusti åker vi dit på en liten weekend för att träffa Johanna och David, shoppa och gå på Grönalund. Det ska bli kul att hitta på någonting tillsammans, jag och Mattias. Vi hade ju planerat en utlandsresa, men det blev inte så då han istället åker med sina kompisar, och jag åker med min syster. Stockholm blir perfekt, ska bli kul att träffa J&D och att få se hur de bor och lever i storstaden.



När vi kommer hem kommer vi perfekt till flygfestens start. Jag ser verkligen framemot festen, med en otrolig uppvisning och party på kvällen. Jag är inte så mycket för flygplan, men jag skulle aldrig vilja missa flygshowen.

Jag är så mycket jag vill göra i sommar, men varken tiden eller pengarna räcker till. Lisela har erbjudit mej att följa med en vecka till Gotland, vilken skulle vara fantastiskt, men jobbet hindrar mej, då jag jobbar ända tills skolan börjar. Jag hade också velat åka på en festival, då jag aldrig varit på någon. Men jag har inte råd. Augusti blir en dyr månad, med stockholmsresa, flygfest och utlansresan. Därför behöver jag allt jobb jag kan få, varje öre jag kan tjärna.

Jag minns hur jag satt här i början av sommaren, "Jag kommer få en värdelös sommar. Jag kommer bara sitta och göra ingenting, medans alla andra jobbar och tjärnar pengar. Andra kommer ha råd att resa och hitta på saker, men inte jag. STACKARS MEJ!"  Haha, minns ni? Just nu är jag bara så glad och tacksam för alla dagar jag får jobba. Jag behöver pengarna.

Jag slänger in lite av den musik jag lyssnar på


Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu



Lars Winnerbäck - Du Gamla Fria Nord

Jag är en riktig blogg läsare

Jag skriver inte bara en blogg själv, jag läser också en hel massa bloggar. Skulle jag räkna upp alla så är det säkert runt 10 stycken. De bloggar som jag är riktig stammis på är:

Kenzas.se : Jag kan egentligen inte svara på varför jag läser den här tjejens blogg. Men jag gör det varje dag och jag gillar att läsa den. Först och främst tittar jag på bilderna, och sedan läser jag några rader om det ser intressant ut. Hon är bra på att lägga ut bilder, hon är vacker, hon skriver lätt och jag har helt enkelt fasnat och komme rinte loss precis som flera tusen andra som besöker hennes blogg.

Mirasmamma.blogg.se : Min favorit syster som skriver om sitt och sin familjs liv i Jönköping. Jag läser den inte bara för att den är bra och rolig, utan också för att hålla mej uppdaterad om vad som händer dem. Therese skriver bra och hennes texter är roliga men också smarta och kloka.

Micromiss.blogg.se : En otroligt duktig Make-up artist. Jag läser hennes blogg för att få insperation, och för att jag själv vill jobba med precis det hon gör. Stayling av hår och make-up.

Trashscissors.blogg.se : Jag gillar henne för att hon är smart och har en egen stil.

Jag älskar dina perfekt håriga armar

Det var 2005, en vinter-natt i vansbro, medborgarhuset. Jag minns att jag var där med Lisa, på "vanå nättar" som det kallas. Det var Billy Opel konsert i källaren och tacobuffé i cafét. Jag hade aldrig haft en tanke på dej. Aldrig lagt märke till dej på det viset, men det jag inte visste då, var att det skulle ändras, just den natten. Det var i källaren då jag och Lisa satt och tittade på när de spelade och sjöng om bilar och snus, som du kom och satte dej brevid mej.
"Får jag sätta mej här bredvid dej?" frågade du och jag nickade snabbt och fortsatte att titta på bandet.
"Mattias". sa du och strackte fram handen framför mej och jag tog tag i den och berättade vad jag hette. Din hand var så stadig och i din röst verkade ingen nervositet finnas, det var som att du kände mej redan.
"Jag ville bara säga att du var otoligt vacker på Mickes och Thereses bröllop". Du skrek i mitt öra för att över rösta musiken, men jag hörde ändå inte vad du sa, så du upprepade det och jag trodde jag skulle sjunka genom golvet.

Shit, jag var nyfyllda 14 bast och visste knappt vad kärlek var. Men det var som om du slog mej på käften, och jag visste att det är nog så här det känns, att bli kokande generad. Jag tackade men reste mej ganska snart, JAG MÅSTE UT OCH FÅ LUFT!

Jag kan nog säga det utan att ljuga, det var kärlek vid första ögonkastet. Några veckor senare frågade Lisa dej om du ville bli tillsammans med mej, och du svarade "av hela mitt hjärta". Och så blev det, jag kände dej inte och du kände itne mej, och va hade aldrig träffats utanför skolan. Vi hade bara pratat i trapp uppgången varje dag i flera veckor. Minns du det? Jag hade stått där och väntat på dej när du kom med bussen, och sen fått det att se ut som att jag stod där av en slump. Men vi blev tillsammans ändå den där vår dagen 2005, för du var den charmigaste av de charmigaste och för att du tyckte att jag var söt.

Vår kärlek kom senare, när vi umgicks på fritiden, åkte skoter och när du höll mej i handen. Jag var så blyg att jag kröp efter väggarna på ert hus. Och jag bad alltid Lisa ringa när jag ville prata med dej. För att inte tala om sms:en: jag minns hur osäker jag var på om jag skulle skriva kram eller puss och hur glad jag blev när du skrev "I love you".

I morgon är det 52 månader sedan, förstår du hur sjukt det är? Jag blev tillsammans med min första seriösa pojkvän när jag var ett barn och jag är fortfarande tillsammans med honom idag. En osäker, liten tjej med outvecklade bröst som just kommit in i högstadie miljön var jag när du kom in där i mitt liv. Du lyssnade på mina tonårsproblem och lät mej följa med till dina äldre kompisar när ni spelade poker. Knäppt det där, när man tänker tillbaka på åren som gått.

Jag älskar dej Mattias, jag är kär i dej. Jag älskar hur du pratar som en homosexuell stockholmare när du vill pigga upp mej lite. Och jag älskar hur du fortsätter prata så, bara för att du inte kan sluta. Jag gillar hur du kan alla texter på låtarna du spelar i bilen, och att du alltid sjunger med och går upp i falsett vid helt fel tillfälle. Jag älskar hur din hand passar perfekt i min nacke och jag alskar att jag kan gömma mina händer i dina och värma mej när jag fryser. Jag älskar dina breda starka axlar, dina fina armar och ditt perfekt hår. Jag älskar dej när du är en surfkille, och när du kör mej på er fyrhjuling.

En stor puss till dej Mattias, bara till dej älskling <3

Som stolt moster visar jag er det här


Det är min älskade Mira som busar med sin kompis Lilly. Se och bli roade

Som frisör är man ständigt trött på sitt hår


Det är slitet, och kvalitén är som svinto. Färgen är ingen fär alls, bara blont och håret är platt, rakt och långt. Super trist med andra ord!! Är det någon som är något förslag på vad jag ska göra? Klippa det kort? Färga mörkt? Rött? Hel blond?
Eller är du som min pappa, som tycker att jag är finast som jag har det nu?

Samtalsämne: hur man undviker att shoppa fel

Hej allesammans.

Min dag har varit helt okej, jag har jobbat och tjänat lite pengar. Nu sitter jag och funderar på tiden som varit, inte tidigare i veckan och inte tidigare i år. Längre iväg för 1,5 år sedan. Det var då Lisela fortfarande bodde i Falun och vi delade varandras vardag. Jag saknar den tiden. Varje dag med Lisela är fantastisk, men jag saknar vardagen med henne, då vi bara kunde sitta och göra ingenting, sitta och prata bort en dag utan att vi ska behöva oroa oss för att dagen snart ska ta slut och att någon av oss måste åka hem. I falun fanns det alltid "i morgon", vi visste att fast den här dagen blev värdelös, då vi bara sovit bort den, så skulle det vara max 12 timmar tills vi sågs igen.

Nu förtiden ses vi så mycket vi bara kan, men vi kan inte ta oss lika lätt till varandra som i Falun och båda jobbar och har pojkvänner så det blir inte så mycket tid över. Jag tror vi båda känner att vi måste hitta på något kul varje gång vi ses, ta vara på tiden. Men så kände jag inte igår. Även fast jag skulle åka hem senare på kvällen så var jag inte stressad över det. Vi pratade om allt och ingenting tills klockan blev alldeles för mycket, och jag kände mer än någonsin, -hjälp vad jag saknar det här.

Något exempel på vad vi pratar om? ALLT! Shopping, killar, kärlek, stil, världen, hur vida någon är snygg och inte osv osv. Vi pratade om misslyckad shopping, kläder som vi ångrar att vi köpt och saker man borde undvika när man shoppar.

Impulsshopping: Jag är jätte stressad och kan inte välja mellan två toppar -därför tar jag båda!
Tröstshopping: Jag är sårad, jag är trött, jag har jobbat en hel vecka och jag ÄR värd den här klänningen!!

Matching-shopping: Den här toppen passar jätte bra till de här byxorna. Jag bara måste ha den, även om jag aldrig skulle kunna ha den till någon annan, för det är en alldeles för konstig färg.

Kopierings shopping: Shit, vad snygg hon var i den där outfiten, det ska jag också köpa. Oj, vad fult det var på mej, äsch jag tar det, för hon var ju grymt fin i det och så vill jag också se ut.

Att shoppa för någon annans skull: ÅÅÅH! Den här tröjan skulle min pojkvän älska, det är precis hans stil. Passar inte alls min personlighet och jag har aldrig haft något sånt här förut, men han skulle dyrka mej om jag köpte den.


Jag har just nu på mej ett utav mina sämsta köp. En jätte snygg huv-tröja i over-size storlek.
Jag har aldrig använt den mer än när jag just köpte den för ett år sedan.
Vad jag gjorde för shopping-fel? Altenativ 4. Det är från Carlings och jag köpte den på rea för 200 kr.

Det blir en syster-semester till Gran Canaria

Det tog sin lilla tid. Jag och min syster är inte de personer som bara kan bestämma sig för något. Nej, det går inte, framförallt inte med alla villkor vi hade på bra resmål. Det ska vara billigt, det ska vara varmt och det ska inte vara regn. Stranden ska vara fin och nära, shoppingen bra, utbudet stort och centrum i närheten. Hotellet ska dessutom vara minst 4 stjärnor i standard och ligga bra till med fin pool.

Framför mej tror jag att jag tillsist hade ca, 10 olika papper om fakta och priser till olika länder och hotell. En kartbok, en allmenacka och inte nog med det en stor katt som låg över allt och sov.

Men nu har vi allafall bestämt oss, och tro det eller ej, det blir det första hotellet vi tittade på, är det inte typiskt?
Gran Canaria, Spanien, precis vid den berömda staden Las Palmas.

Kul syrran, jag ser fram emot en härlig vecka med dej! ♥

Is it true, is it over


Jag måste bita mej i läppen för att inte gråta hysteriskt

-Mamma, jag saknar dej

Får jag bjuda upp till en blöt dans, min sköna?

Å andra sidan är jag riktigt sugen på att klä av mej alla kläder, sätta på mej någon av pappas stora gamla t-skirtar och ge mej ut och bada i regnet, precis som jag och Lisela hade gjort om vi varit tillsammans nu. Bara springa runt och skrika som ett barn när det kalla vattnet rinner ner för ens rygg och sen stanna upp för att rikta ansiktet mot himlen som öppnar sig ovanför en och känna sig fullkommligt ung, fri och galen. Men vad skulle grannarna tycka om jag sprang här helt själv, och vem skulle jag sedan brotta ner i gräset -där jorden har lagt sig ovanpå, om inte Lisela?


juni -08 efter att jag och Lisela spökat oss ute i regnet!


Jag älskar att busa runt med dej, för det är vi bäst på.

Regnet fortsätter och jag är blöt genom skor och strumpor

Detta är för er min kära familj som är på semester vis solen, och för er som itne har en aning om vad vi stackars dalmasar och dalkullor får stå ut med och har stått ut med en vecka. Det är bara en information till er där nere att inte klaga om det kommer ett moln på himlen. Ni har det bra.


Oväder i Borlänge. Det var en gångväg, numera en å.


Två killar som inte är ledsna över regnet

Räddningstjänsten fick evakuera 38 patienter på Borlänge sjukhus efter att taket på en avdelning rasat in.


Källa: Expressen.se
 


Ny design på gång så det ser ut som skit undertiden

Nu har jag tröttnat, dags för något lite mer personligt. Ut med det gamla in med det nya. Nya bilder, nya färger, ny textstil.

Det ösregnar, därför tänker jag inte hämta posten

Klockan tio i morse satt jag på en blöt bänk mitt i stökiga borlänge och funderade över vad jag skulle göra härnäst. Passet var klart, den snälla kvinnan på andra sidan disken hade tvingat mej att posera framför henne utan något smink och platt, nerdrängt hår.
När jag precis, några minuter tidigare, skulle ta steget upp på polishusetstrappor och in under tak föll världens fetaste vattendroppe och landade så perfekt på mitt ena ögonlock. Pang! Ni vet hur det låter om man åker väldigt fort med en moped och det plötsligt krashlandar en stor humla på hjälmen..!? Det kanske inte lät just så högt, men precis en sån känsla fick jag.
Så där stod jag när den snälla kvinnan tog kort på mej -med ett stort munsår på läppen och ett hängit öga. Jag började fnittra lite när jag fick se kortet någon sekund och kvinnen fnittrade hon med. Väldigt elakt, men jag förlät henne ganska fort -kortet var hemskt, vem i hela världen skulle kunna hålla sig för skratt??


Källa: http://altriar.deviantart.com/art/Water-78558343

Pass

Ska man resa utomlands måste man ha ett pass också, det ska jag fixa nu. Min buss till borlänge går strax. Så min dag blir väl att sitta på en buss för det mesta, först dit, sen ganska direkt hem. Jag hoppas dom är snälla på mej fast mitt busskort tar slut om några timmar!

När jag kommer hem ska jag träffa Lisela, tjao!

Lite kloka ord från barn om kärlek

Varför drabbar kärlek två personer?

"Jag tror att det är meningen att du ska bli skjuten med en pil eller nåt, men resten ska inte vara så smärtfyllt."
Manuel, 8 år

Hur känns det att bli kär?

"Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv."
John, 9 år

Hur uppför sig kära personer?

"När en person blir kysst för första gången trillar han ner och reser sig inte
på minst en timme."
Wendy, 8 år

Åsikter om kärlek  

"Jag är för kärlek så länge det inte händer när det är något bra på TV."
Jill, 6 år

"Kärleken hittar dig, även om du försöker gömma dig. Jag har gömt mig ända sedan jag var fem, men flickorna hittar mig hela tiden."
Dave, 8 år

Sätt att få någon att bli kär i en  

"Vråla för allt vad du kan att du älskar honom eller henne
... och bry dig inte om att föräldrarna står alldeles bredvid."
Manuel, 8 år

"Ha inte på dig gröna gympaskor som luktar.
Du kan kanske få uppmärksamhet, men uppmärksamhet är inte samma sak som kärlek."
Alonzo, 9 år

Hur ser man att två personer som sitter på en restaurang är kära?    

"De älskar varandra om de beställer en sådan där efterrätt som brinner.
De tycker om att få sådana eftersom deras hjärtan är sådana... de brinner."
Christine, 9 år

Hur får man kärleken att vara?

"Glöm inte din frus namn... Det ställer verkligen till det."
Erin, 8 år

"Säg inte att du älskar någon och sedan ändra dig...
Kärlek är inte som att välja ut vilken film du vill se."
Natalie, 7 år

Tröst shopping



Idag har jag jobbat några timmar. Jag trodde jag skulle dö och det gjorde jag nästan också, sekunderna gick overkligt sakta och även om det bara var 4 timmar så kändes det som en evighet. När jag tillslut slutat, köpte jag med mej lite "tröst" hem. Jag behöver det här om jag ska klara av att vara så stark som alla påstår att jag är.

En Lisela på det där så kanske jag kan för en stund känna mej lite bättre, hoppas! ♥

Mamma och pappa!

En hälsning till mamma och pappa:

-Molly tar livet av mej och går mej på nerverna med sitt skällande på allt och inget. Jag tror hon saknar er.

-Jag får inte på vattenpumpen, kommer inte en droppe vatten hur jag än vrider! Vad gör jag för fel?

-Sötnos tar hem fåglar hela tiden och lägger på trappan, jag har fått tagit bort tre stycken, är det normalt?

-Vädret suger, så det jag gör här hemma är att gå fram och tillbaka, fram och tillbaka.

-Jag vill inte jobba idag. Jag är sur och besviken att de här ynka 4 timmarna som jag ska jobba gör att jag måst vara hemma hela veckan.

-Jag saknar er.

Hit kanske?


Gran canaria, Sunwing Resort & Spa Arguineguín, 4 stjärnor
Havs utsikt, fler rummare, resturang, bar, 100m till shopping..

Låter inte allt för dumt!

Resan ska bli av!

Nu ska resan itne bara bli en dröm, eller en förhoppning. Nu ska min och syrrans semester spikas. Vi ska boka våra biljetter till ett paradis vi båda längtat till så länge. Vi måste iväg, om vi så ska hamna i turkiet där vi kommer blir förföljda av män hela veckan, så ska vi iväg!

Jag har försökt att klippa så mycket det bara går och mina sparpengar växer sakta men säkert. Vi är värda det här, vi förtjänar att åka iväg och ha kul, systrar tillsammans. Jag har längtat efter den här resan i flera år. Det kommer bli första gången för mej utomlands. Ja det är sant, jag har aldrig rest förut. Men nu är det dags! Nu ska resan bokas.

Jag har slängt fram en hög med papper där jag skrivit ner olika inernet sidor, länder och flygbolag. Dags att leta resemål!

En fruktansvärd historia

Man ska inte klaga över att man har det dåligt, när vi lever i ett samhälle där det finns så många som har det värre.
Jag lägger in ett klipp nedan som jag vet har berört många. Det är en film som är fruktansvärt ärlig och naken. Det är en sanning som gör ont att se och höra men som kommer med ett budskap, och information som vi alla måste ta del av.

Hur kan en människa sjunka så lågt, att man slår sönder någon annans hjärna? Sjunka så lågt att man bara genom ett enda slag ger en annan person ödet att livet ut, dag efter dag, känna en fruktansvärd smärta. Det här killen vet om att han aldrig igen kommer kunna leva ett normalt liv. Se klippet, och fundera igen på hur dåligt ditt liv är egentligen. Det har jag gjort, man ska inte klaga.

http://wwwc.aftonbladet.se/ljudbildspel/niklas/

Mini-festival i lördags

Jag och Lisela åkte på en mini-festival här i Dala-Järna. Massor av lokalband spelade och folk samlades. Det var kul att få komma ut en sväng med Lisela och träffa folk. Kvällen bjöd på massor utav roligheter. Dans, musik, knäppheter och umgänge.


Jag hade på mej min nya volang-klänning och min jeansjacka.
Jag såg ut som en lampskärm med lejonfrisyr. HAHA! Ja ni ser ju..


Gårdagen

Gårdagens horoskop: Se till att du får lite bättre ordning på tillvaron .

Man kan ju undra för sig själv vilken tillvaro dom menar. För igår var inte allt bara stökit på hemma fronten, igår var det också stökit på kärleksfronten för att inte tala om hur stökig jag såg ut i håret. Lisela hade sovit hos mig och även fast hon bara var hos mig en dag, så lyckades vi stöka till ganska mycket. Det blir alltid så på något vis. Vi låter våra väskor vara kvar på golvet och kläderna ligga ut spridda i sängen. Och lagar vi mat hinner vi /tar vi oss inte tid att diska klart allt utan låter den jobbigaste disken vara kvar en stund -vi gör det sen. Men så klart blir det aldrig. 
Dessutom kan vi inte låta bli att sprida ut oss i alla rum, nu när vi har hela huset för oss själva.

Bättre ordning på tillvaron.. Ibland är det väldigt svårt att ta tag i saker. När jag inte vet vad jag ska göra, eller inte orkar, eller inte vill, och då skjuter jag upp det. Jag skjuter upp det tills jag har saker upp till nästippen! Städning, att tvätta håret, plugga, ärenden osv. 

Men hur gör man när man kommer till kärleken. Hur gör man om man inte har en aning om vad man ska göra för att få ordning på den tillvaron? Skjuter man upp det? Kan man säga att "Det tar jag sen.." när det handlar om det största vi har? Men om man inte har en aning, ska man chansa då, eller ska man se till att vara på den säkra sidan, och vilken sida är säker?

Dagens horoskop: Gör lite snyggt på hemmaplan, du är redo att lägga ner hela din själ i det.

MEN JA, JAG SKA...

Musik


nothing more, without our love .



Do you miss those crazy days we had, when our future just began?
I´m wondering, would you love me when our passion slips away?
Because the days just flying by..
And there is nothing more, without our love .

En strålande middag

Snart kommer Lisela, monkeyface hit och räddar mej ifrån en otroligt värdelös dag!

Vi ska laga vår speciallité, fyllda paprikor. Jag och Lisela har aldrig varit några vad man kallar riktiga studenter. Vår mat har alltid varit lite annorlunda mot våra andra vänners mat. Vi tycker pasta är klart överskattat, och nudlar är rent ut sagt äckligt. Nej, lathet och ekonomi har aldrig hindrat oss från lyxmaten. Kyckling, potatisgratäng, lax, fiskrätter osv. och om vi någon gång alde att äta köttbullar och potatis så skulle det vara äkta lingonsylt och brunsås på det!

Så idag, som en liten tradition vi har är det dags för att göra en middag tillsammans.



Veckans hjälte

- Monkey . Det finns så mycket som bra du och jag förstår . Så mycket som bara är vårt . Tack , för att vi alltid kommer vara närmare varandra än någon annan .



Plötsligt var världen helt ny.
Allt stannade upp när du kom.
Och jag såg dig och jag visste av hela min själ
att nu börjar allting om.

Kan det vara sant att jag får älska dig?


Matte och trädgårdsmästare en hel vecka

Mamma och pappa har åkt iväg ner till Therese i Jönköping. En hel vecka ska de vara borta och jag ska vara själv här hemma. Ta hand om djur och trädgård. Jag blev kvar här hemma eftersom jag ska jobba. En endaste dag ska jag jobba den här veckan, känns ju lite snopet att den ska hindra mej för en veckas semester med familjen i en utav min absoluta favorit städer.

Det är ju inte så att jag är den sortens person som njuter hel hjärtat när mamma och pappa inte är här. Jag är inte den sortens person som passar på att hitta på massa raggartyg, när ingen ser mej. Möjligen att jag råkar öppna chipspåsen mitt på onsdag kväll och proppa i mej så mycket jag bara hinner innan jag börjar må illa och istället lägger mej i soffan och ser på tre filmer i rad. Det skulle jag kunna göra nu när mamma och pappa inte ser mej. Coolt .

Lisela ska dessutom jobba varje dag hela veckan ut så hon kan inte komma hit och göra mej sällskap.

Vad ska jag hitta på?


Musik

Jag vill att ni alla gör mej en tjänst och lyssnar på "killing a boy - Melody Club" .

Jag vil inte varför ja tycker den är så bra, Kanske har det med texten att göra ? HAHA!


Vilar en stund från solen

Det är strålande väder! Jag ligger ute på gräser och försöker sola så mycket det går. Men till sist måste man ge upp, jag kommer dö där ute snart. Jag och Lojs kom på en grymt bra teknik för att orka längre; Ha med sig en sprayflaska med kallt vatten att kyla ner sig med när man är nära döden.

Så det kör jag på nu, och det funkar bra... I fem minuter! MAX!


Gassande sol vid Tisken, Falun.

Later.

Lördagen

En heldag på stranden. Solen gassade på så hårt att vi båda trodde att vi skulle dö på vägen. Asfalten ångade och det fanns inte ett moln som kunde ge oss några sekunder skugga. Vi packade med oss badkläder och vatten, men glömde så klart det viktigaste (för mej iallafall) SOLSKYDD! Jag hade smörjt in mej hemma men allt åkte så klart av direkt jag doppade tån i vattnet. Och ja, ni kan se resultatet nedan.



 

Vuxen-poäng plus och minus

Det ramlade in mycket vuxen poäng när jag fick mitt körkort. Och ytterliggare några när jag fick ett jobb. Igår när jag fikade med Lisela beställde jag en enkel våffla med mjukglass. Så tråkigt, så vuxet. I vanliga fall hade jag tagit en bägare med smaksatt mjukglass och toppat med det starkaste strösslet, viol/lakrits. Men inte igår..

Lisela höll med om att det börjar bli lite väl många vuxen-poäng till mej (hon kände sig säkert långt efter) hihi. Därför var vår plan att hitta på något som ger mig lite minus, och vår idé blev att köra runt i vansbro, runt, runt, runt så att folk kunde störa sej på oss.

Vi retades också med några stackars cyklister och åkte jätte sakta bakom dem tills de fick panik och cyklade på som galningar. Eller, det var nog vi som var galningar.

Nämnde jag att vi spelade en typiskt "arg-tjej-låt" som vi sjöng med i för fullt.
Minuspoäng för det! YES!


Girl who killing a boy

Boy who killing the girl


Shoppingen


Linne H&M 146kr
Skjorts Gina TRicot 199kr
Solglasögon Kappahl 79kr


Tunika Gina Tricot 149kr
Jeans jacka Gina Tricot 349kr


Volang klänning H&M 299kr

 
Pumps H&M 299kr                                   Skor Din Sko 199kr

Fredagen

Den här dagen skulle bli en shopping dag.

Vi bestämmde oss för att träffas på Mc donalds och käka frukost. Och efter det traskade vi in till stan och spenderade pengar på kläder, skor och accesoarer. Några timmar senare hade vi gått igenom hela falun och dessuton kupolen!

Jag hade då köpt en tunika, en klänning, ett par skjorts, ett linne, 2 sneakers, ett par pumps, nya rakblad, och ett par solbrillor.


Vi fular oss alltid i provhyttarna, bara för att vi är bättre på det än att vara snygga.

               
Självklart sög vi åt oss så mycket vi kunde av den underbara solen
mellan shopping turerna. 

 


Senare på kvällen gick vi på en promenad ut på lång bryggan i Runn.

Därefter satte vi fart hemmåt och gjorde oss fina till kvällen då vi skulle ner på stan igen.

 
Så här såg vi små töser ut

  
Fråga med inte vad vi gör eller varför, det var bara så grymt kul!


Och nej, vi är varken fulla, eller drogpåverkade, bara lite smått oberedda på kortet.



RSS 2.0