kanelbullensdag vs. krämpornasdag

Aloha! Sist jag satt här var det septemper, nu är vi inne på oktober, höstens månad. Alla har väl sina egna åsikter angående det, själv så tycker jag att det här är den värsta månaden på hela året. Det är en sån här mellan period där man inte riktigt gått över till stövelsesongen men det är svinkallt att ha sina tunna tygskor. Man står och väger mellan skinnjackan och ullkappan där den ena fryser till is när man går utanför dörren men den andra är alldeles för klumpig och varm för att röra sig i.

Den här veckan har jag slitit med företaget hela dagarna. Ringt säkert 30 samtal till möjliga sponsorer. Man vill lixom bara kunna pusta ut någongång, men det bara dyker upp fler och fler saker som ska göras. Man inser inte hur mycket det är fören man är mitt uppe i allt.

Som pricken över i:et (?) har min kropp gått i konkurs. Det finns inte längre någon kraft att ta ifrån så den har gett upp och lagt ner skiten. Följderna blir huvudvärk, magknip, ont i halsen, hosta och ont i lungorna. Inte nog med det har jag full ögonen i idomin för att minska på den svidande känslan och den rödsprängda färgen och mina läppar är täckt av 5-6 minsår. Puss på det.

Men ja ä inte bitter
, som Robert Gustavsson hade sagt! :)
Jag avslutar den intensiva veckan med inte vilken dag som helst, utan kanelbullensdag!
Det firar jag med att baka bullar. Kanelbullar! Finns det något godare än en stor varm helt nybakad kanelbulle?! Det skulle vara TVÅ stora nybakade kanelbullar i så fall.

Bakar ni bullar idag ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0